Kamil Uğurlu; Yeniden Başkan Adayı Olmayacağım

Kamil Uğurlu; Yeniden Başkan Adayı Olmayacağım
Karaman Belediye Başkanı Dr. Kamil Uğurlu, Gazete Anadolu’ya yaptığı özel açıklamasında önümüzde ki seçimlerde Belediye başkan adayı olmayacağını söyledi.

 İşte Gazete Anadolu’nun bugün kü sayısında ki o haber; 

Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, ilin gelecek 50 yılını kurtarmak adına büyük hizmetler yapmanın gayretinde olduklarını, Karamanʹın çehresinin değişerek, cazibe merkezi haline gelme yolunda büyük adımlarla ilerlediğini belirtti ve yeniden Belediye Başkanlığına adayı olmayı düşünmediğini söyledi

Başkan Kamil Uğurlu yaptıkları-yapamadıkları dahil herşeyi dobra-dobra anlattı
Biz  yapamayacağımız hiçbir şeyi vadetmemeye özen gösterdik.Sözlerimizi yerine getiriyoruz.. Başkanlık Vizyon olayı.Bizde bu vizyon vardı ve bilgi-birikimimizi Karamanʹa aktarıyoruz.. Kırıldığım-üzüldüğüm münferit olaylar oldu,anlayamıyorum, çünkü burada Karamanʹa hizmet düşünüyoruz... 
Belediye Başkanı Uğurlu, büyük hizmetlerin devam ettiğini ve burada en büyük şansın Ak Parti iktidarı ve Karaman milletvekilleri olduğunu söyleyerek söze başladı ve :"Genel Başkanımız ,Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, Karamanʹa özel bir ilgisinin olmasının yanısıra, mantıklı-ayakları yere basan projelerin onaylanması konusundaki talimatı sayesinde, bizim projelerimizin tamamına yakınının onaylanması bizleri ayrıca mutlu etmektedir.Seçim sürecince yapamayacağımız hiç bir projeyi, hiç bir yatırımı söz vermedik. Söz verdiklerimizi belli bir proğram dahilinde gerçekleştiyoruz. Zaten yatırımları belli szaman dilimlerine yaymıştık, acil olanlar, orta vadeli olanlar ve daha sonrası. Ama biz tamamına yakını için alt yapıları hazırladık; birçoğunun ihaleleri yapıldı, birçoğu ihale aşamasına geldi."

"ADAY OLMAYI DÜŞÜNMÜYORUM"
Başkan Kamil Uğurlu, hizmetlerin hız kesmeden devam ettiğini aksine daha da hızlandırdıklarını söyledi ve :"Görev süremiz içerisinde planladığımız şekilde hizmet yatırmları devam ediyor. Belediye başkanlığı seçimelerine bir hayli süre var ancak şu an itibariyle yeniden aday olmayı düşünmüyorum., Yani yeniden adaylığımı koymayacağım.Bunun birçok sebebi var tabiki. Şu anda günün 16-18 saatini çalışarak geçiriyorum. Dairenin yanısıra birçok işide eve götürüyor ve orada devam ediyorum.Hizmet beklemez bilinci ile en iyisini yapmak zorundayım"

KIRGINLIKLARIM TABİ Kİ OLDU 
Karaman Belediye Başaknı Uğurlu,kendisinin hizmetten bir başka düşüncesinin olmadığını hatırlatarak:"Biz en iyisini yapmak için mesai veriyoruz. İyi niyetliyiz, düzgğün işler yapmak istiyoruz ve en önemlisi Karamanʹın geleceğine ambargo koymak yerine, geleceğini kurtarmak adına çalışıyorum. Makamların gelip-geçici olduğuna inananlardanım. Benim için önemli olan arkada "hoş bir sada" bırakabilmektir. Görevi bir gün devredeceğiz ve önemlisi ondan sonrada güzel şekilde anılmak bizim için önemlidir.Hizmetler devam ederken, birkaç münferit olay  şahsımı derinden yaraladı. Kırıldım ama Halka hizmette kırgınlıklara yer yok düşüncesi ile onları bir kenara attım. Kabuğunu kıramamış Karamanʹı belli yerlere getirdik ve şu anda Karaman cazibe merkezi, gözde bir il haline geldi. Bizim hizmetlerimiz bu yıl içerisinde kendisini dahada gösterecek ve o zaman bizi daha iyi anlayacaklar. Bizim gönlümüz rahat, düzgün, dürüst anlayışdan hiçbir zaman taviz vermedik, vermeyizde"