İSMET HATİPOĞLUNDAN HÜKÜMETE SERT TEPKİ

İSMET HATİPOĞLUNDAN HÜKÜMETE SERT TEPKİ
MHP Karaman İl Başkanı İsmet Hatipoğlu, Terör saldırılarının birinci müsebbibi AKP Hükümetinin Açılım Projesi olduğunu iddia etti.
Meclis Başkanı Mehmet Ali Şahin bugün Karamanʹa ziyarette bulundu, Meclis başkanının Karamanʹa giriş yapmadan önce MHP Karaman İl Başkanı İsmet Hatipoğlu hükümeti eleştren sert açıklamalarda bulundu.
 
MHP Karaman İl başkanı İsmet Hatipoğlu, Hükümetin Açılım projesi yüzünden terörün tırmanışa geçtiğini iddia etti. Hakkâri nin Şemdinli İlçesi Günyazı Köyüne bağlı Gediktepe Bölgesi’ndeki sınır alayına bağlı taburun güvenliğini sağlayan askeri bölüğe PKK teröristleri tarafından hain bir saldırı sonucunda 9 askerimiz şehit edilmişti.
Türkiye’nin birçok yerinde bu saldırılara büyük tepkiler gelirken, Karaman’da en büyük tepkiyi MHP İl Başkanı İsmet Hatipoğlu yaptı.
Hükümetin açılım projesini eleştiren Hatipoğlu, “Son yıllarda terör yeniden tırmanışa geçmiş ve Türkiye yeni şehit haberleriyle güne uyanmaya başlamıştır. Hükümet tarafından başlatılan “Açılım Projesi” terör olaylarını iyice azdırmıştır. Habur sınır kapısında yaşananlar adeta teröristleri cesaretlendirmiştir. Bütün bu hain saldırıları yapan PKK teröristlerini ve onların işbirlikçilerini, devletçe ve milletçe şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. “ dedi.
Ülkemizin, birlik, dirlik ve bütünlüğüne göz diken, hainler bu çirkin amaçlarına hiçbir zaman ulaşamayacaklar ve mutlaka hak ettikleri cezayı bulacaklarını söyleyen İsmet Hatipoğlu, Ülkemizin, birlik, dirlik ve bütünlüğüne göz diken, hainler bu çirkin amaçlarına hiçbir zaman ulaşamayacaklar ve mutlaka hak ettikleri cezayı bulacaklardır. Hain PKK teröristleri ve onun taşeronları. Ülkemizin her köşesinden yükselen “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” seslerinin altında, kendi pis kanlarında boğulacaktır. Dedi.
Ayrıca Aslen Karaman’lı olan Piyade Er. Süleyman Ballan’ın için Acılı ailesine Allahtan rahmet  ve sabırlar dilerim. dedi.