HEPAR TAŞELİ BÖLGESİNİ ZİYARET ETTİ.

HEPAR TAŞELİ BÖLGESİNİ ZİYARET ETTİ.
Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Karaman Milletvekili adayı Yücel ALTUN ve Parti teşkilatı haftasonu Taşeli bölgesinde seçim çalışmalarındaydı.
Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Karaman Milletvekili adayı Yücel ALTUN ve Parti teşkilatı haftasonu Taşeli bölgesinde seçim çalışmalarındaydı.
 
"Vatandaş, mevcut partilerle bu işin sonunun getirilemeyeceği düşüncesinde. Halkımız HEPARʹı bir umut, kurtuluş ve çıkış kabul ediyor" dedi.
 
Altun, seçim çalışmaları kapsamında Ermenek,Sarıveliler,Başyayla ilçeleri,Güneyyurt,Göktepe,Kazancı beldeleri ve bu bölgelerdeki köyleri ziyaret etti.
 
Çiftçi ve esnafın adeta can çekiştiğini ifade eden Altun; 74 milyonluk ülke nüfusunun yüzde 35ʹinin kırsal kesimde yaşadığını, bunun çok büyük bir rakam olduğunu ve bu insanların üretim yapması gerektiğini belirtti.
 
Türkiyeʹnin, dünyada en pahalı akaryakıtın kullanıldığı ülke olduğunu kaydeden ALTUN, "Türkiyeʹdeki bu akaryakıt sistemlerini çalıştıran işletmelerin yüzde 75ʹi yabancıların. Yabancı şirketlerin bu topraklarda kar marjı % 9. Kim bu ülkeler  ABD,Avusturya,Almanya, Fransa, Hollanda, İngiltere. Bu ülkelerin şirketleri, burada bizden yüzde 9 kar alırken; kendi ülkelerinde ise % 3 kar alıyorlar. Bu nedenle mazot pahalı. Şimdi anlaşıldı mı niye benzin ve mazotta anamız ağlıyor. Bunları anlatmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
 
Gittiği yerlerde insanların umutsuz ve gelecek endişesi içerisinde yaşadıklarını gördüğünü anlatan ALTUN, "Ekonomik durumdan hiç kimse memnun değil. Köylüyle, işçiyle esnafla ,memurla konuştuk kimse hayatından memnun değil. Ekonominin bozulduğunu, koşulların gittikçe kendileri için ağırlaştığını söylüyorlar. PKK meselesi, son günlerdeki olaylar, şehit meseleleri, adadaki eşkıyanın ikide bir meydan okuyuşu, hükümetin pasifliğini, ulusal gurura bir tecavüz gibi algılıyor halk. O nedenle huzursuz. Bu işin bitmesini istiyor" .
 
Hak ve Eşitlik Partisinin umut olduğunu ifade eden ALTUN, "Vatandaş, mevcut partilerle bu işin sonunun getirilemeyeceği düşüncesinde. Çünkü, bu güne kadar kendisinin hep kandırıldığı kanaatinde. Hükümet başta olmak üzere  sorumlu olarak siyasi partileri görüyor. 12 Haziranʹda da bir çıkış istiyor"
 
HEPARʹın ʹʹHalk tipiʹʹ bir parti olduğunu ifade eden ALTUN, ʹʹHalk hazır, partiye yatkın, hem sempatizan, hem taraftar olarak. 12 Haziran akşamı seçim sonuçlarını dinleyenler HEPARʹın gücünü açık ve net görecekler. Seçimden öncede bu görülüyor. Avrupalılar HEPARʹın nasıl bir doktrin ve ideolojiye sahip olduğunu incelediler, Avrupa Birliği ilerleme raporlarına bile aldılar. Partinin % 60 gençlerden  oluşuyor. Yaşları tutmayan gençler, (yaşımızı büyütüp oy kullanalım mı) diye soruyorlar. Partinin doktrini, ideolojisi tuttu. Halk tipi bir partiyiz, finansı tamamen halk tarafından karşılınıyor. Buna da inanamıyorlar, ʹhalk nasıl finans sağlıyorʹ diye, ʹnasıl ekmek, çay parasından tasarruf edip HEPARʹa veriyorʹ diye bunu anlamakta zorlanıyorlar. Araştırsınlar, öğrenirler.ʹʹÇünkü bizler siyaseti vatan aşkı olarak biliriz dedi.