Hava Sporlarına Artan İlgi: Karaman'dan Ankara'daki Yarışmalara Başarı Dolu Katılım!

Hava Sporlarına Artan İlgi: Karaman'dan Ankara'daki Yarışmalara Başarı Dolu Katılım!
Karaman'da hava sporlarına olan ilgi artıyor! İl Müdürü Mustafa Karadeniz, Ankara'daki yarışmalarda başarılı olan sporcuları tebrik ediyor.

Karaman Hava Sporları İl Temsilcisi Hüseyin Yamaç liderliğindeki Karaman ekibi, Ankara'da düzenlenen Hava Modelciliği Lastik Motorlu Model Uçak ve Model Planör Türkiye Şampiyonası 2. Etap yarışmalarına katıldı. Yarışmaların sonunda ekip, bir altın madalya ve üç gümüş ile iki bronz madalya kazandı.

Karaman Hava Sporları takımının gençler ve büyükler kategorilerinde yer aldığı yarışmalarda, model planör dalında mücadele eden Emin Bekir Başaran genç erkekler kategorisinde altın madalya kazanarak Türkiye şampiyonu oldu. Aynı zamanda lastik motorlu model uçak kategorisinde de Türkiye ikincisi oldu. Model planör dalında Mehmet Saim Başaran Türkiye ikincisi, Ahmet Furkan Yavuz ise Türkiye üçüncüsü oldu. Büyük erkekler kategorisinde Lastik Motorlu Model Uçak yarışmasında Faruk Akkaş Türkiye ikincisi, Ömer Burak Kırca ise Türkiye üçüncüsü olarak başarı elde etti.

Karaman’da hava sporlarının giderek popüler hale geldiğini ve hava sporlarına olan ilginin arttığını vurgulayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Karadeniz, Ankara’da gerçekleştirilen yarışmalarda başarılı olan sporcuları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.