Hastane Mutfağına Özel Teşekkür

Hastane Mutfağına Özel Teşekkür
Karaman Devlet Hastanesi Mutfak çalışanlarına Valiliğe bağlı Hasta Hakları biriminden teşekkür geldi.

 Geçtiğimiz yıllarda kaliteli hizmetinden dolayı gazetelere bile konu olan Karaman Devlet hastanesinin mutfağına bir teşekkürde Valiliğe bağlı olan hasta hakları biriminden geldi.

 

Geçtiğimiz günlerde yaklaşık 1 ay boyunca devlet hastanesinde kalan Oktay Akgün isimli vatandaş Hastane Mutfağının lezzetli yemeği ve kaliteli hizmetinden dolayı Hasta Hakları birimine teşekkür dilekçesi yazdı. Mutfak Şefi Aziz Gür ve Şirket yetkilisi Sabahattin Evgin’e Hasta hakları birim sorumlusu Nesrin Koçak ve Hasta hakları kurul başkanı ve başhekim yardımcısı Op. Dr. Murat Demir imzalı teşekkür yazısı geldi, yazıda şunlara yer verildi ;

Hastalarınızla, tedavi amaçlı iletişimde göstermiş olduğunuz ilgili ve anlayışlı tutumunuzdan dolayı, hastanız Oktay Akgün hasta hakları birimimize başvurarak şahınıza “teşekkür” edilmesi isteğini iletmiştir. İletilen bu öneri doğrultusunda; Hasta Hakları kurulumuz hastanemizde hasta memnuniyetinin sağlanması için, Hasta-Sağlık çalışanı ilişkisinin arzu edilen düzeye ulaşabilmesi hususunda gösterdiğiniz hassasiyet için şahsınıza “Teşekkür” edilmesine karar verilmiştir.

Hastanemizin kalite standartlarının yükseltilmesi noktasında gösterdiğiniz özveri için teşekkür eder, bu çabaların kururumuzun hizmet rotasını belirlemesi dileğiyle iyi çalışmalar dileriz.”