HASAN ERKANʹDAN HABER SİTEMİZE ZİYARET

HASAN ERKANʹDAN HABER SİTEMİZE ZİYARET
AK Parti Aday Adayı Hasan Erkan Haber Sitemizi ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
AK Parti Karaman Milletvekili aday adayı Hasan Erkan karamaninsesi.comʹu ziyaretinde şunları söyledi; " 12 Haziranʹda yapılacak olan Genel Seçimlerde Karaman Milletvekili olmak için 16 arkadaşımızla bir yarış içerisine girdik. Aday adaylığı başvurusundan önce büyüklerimizle yaptığımız istişare ile Mİlletvekili adayı olma kararı aldım. İnşallah şahsım ve ülkem adına hayırlı olan neyse o şekilde bir karar çıkar. " dedi.
 
Mülakattın iyi geçtiğini belirten Hasan Erkan " Genel Merkezde ki Mülakat şahsım adına iyi geçti. Diğer arkadaşlarımızda mülakata katıldı. Biz daha sonra üyesi olduğum Dil ve Edebiyat Derneği’nin Genel Başkanı ve Partimizin Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem Beyi makamında ziyaret edip bazı konular hakkında bilgi alışverişinde bulunduk” dedi.
 
Haber sitemizi beğenerek takip ettiğini belirten Hasan Erkan, Karamaninsesi.com kendine özgü çalışmasıyla gerçekten başarılı bir trent sağlıyor. Öncü ve yenilikçi olmanız sizi farklılaştırıyor diyerek Haber Sitemizin İmtiyaz sahibi Hüseyin Ölger’e başarılar dilerken, Ak Parti çalışmalarını yakından takip ettiği için ayrıca teşekkür etti.