HASAN ÇALIŞʹTAN MESAJ

HASAN ÇALIŞʹTAN MESAJ
Karaman milletvekili op. Dr. Hasan çalış, 29 ekim cumhuriyet bayramının 87. Yıl dönümü nedeniyle mesaj yayınladı.
MHP Karaman Milletvekili Hasan Çalış 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı, Çalış yayınladığı mesajda şunları söyledi; "Cumhuriyetimizin kurucusu büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ve O’nun kahraman silah arkadaşlarını ve kanlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi rahmetle ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz.
 
Cumhuriyet, ezelden ebede akıp giden şanlı tarihimizde çok önemli bir aşamadır. Şanlı tarihimizin yüz akıdır. Cumhuriyet, Bizi millet olarak yıllardır bir arada tutan toplumsal birlik, beraberlik ve toprak bütünlüğümüzü sağlayan en önemli kazanımdır. Cumhuriyet aynı zamanda geçmişten geleceğe uzanan gönüllü bir beraberliktir.
 
Bu beraberliğe ve Cumhuriyete sıkı sıkı sahip çıkarak, her zaman yüceltmeliyiz. Ülkemizin gelişmesi ve çağdaş ülkeler seviyesine yükselmesi ancak Cumhuriyete ve o’nun kazanımlarına sahip çıkmakla sağlanabilir. Cumhuriyet ile ilgili belli çevreler tarafından başlatılan tartışmalar üzücüdür. Bu tartışmalar, bilinçli olarak ülkemizi geriye ve karanlığa götürmek için yapılmaktadır. Bu nedenle aydınlık geleceğimiz için Cumhuriyete sıkı sıkı sahip çıkmalıyız.
Bu vesileyle, tüm Karamanlı hemşerilerimizin Cumhuriyet Bayramı’nı kutlar, selam ve saygılarımı sunarım." dedi.