GÜRBÜZ ÇOBAN ve OSMAN SAĞLAMDAN HABER SİTEMİZE ZİYARET

GÜRBÜZ ÇOBAN ve OSMAN SAĞLAMDAN HABER SİTEMİZE ZİYARET
AK Parti Milletvekili aday adayları Gürbüz Çoban ve Osman Sağlam karamaninsesi.comu ziyaretinde bütün Ak Parti teşkilatına mesajlarını iletti.
AK Parti Temayül yoklamasında birinci çıkan Gürbüz Çoban ve üçüncü çıkan Osman Sağlam karamaninsesi.com’u ziyaret etti.
Yeni büromuzu ziyaret eden Gürbüz çoban hayırlı olsun dileklerinde bulunup çalışmalarınızda başarılar dilerim dedi. Haber sitemizi beğenerek takip ettiğini belirten Gürbüz Çoban Karaman’ın profesyonel ve kaliteli haberciğe ihtiyacı olduğunu sözlerine ekleyerek bunu karamaninsesi.com’un başaracağına inandığını belirtti.
Temayül Yoklamasında aldığı destekten dolayı bütün Ak Parti teşkilatına teşekkür eden Gürbüz Çoban “ Biz 8 yıldır teşkilatımızdan hiç kopmadık ve kopmayı da hiç düşünmedik. Çünkü Ak Parti’ye hizmet etmek Millete Hizmet etmektir, bu düşünce her Ak Parti’linin kalbinde yaşar. Ben ve Ailem Teşkilatın her kademesinde hizmet etmeye hazırız ama birileri bunu art niyetli düşünebilir bu zihniyetler okyanusta bir damladır. Milletvekili olabilmek için Genel Merkez Teşkilatın görüşünü öğrenmek sebebiyle temayül yoklamasını yapar, esas kararı Başbakan’ımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan verecektir. Ve Karaman’da ki bütün Aday Adayları bu karara kayıtsız saygı duyacağına zerre kadar şüphem yoktur, Allah nasip ederse olur. Biz 12 Haziran’dan sonra da Ak Parti’ye hizmet etmeye Millet için emek harcamaya devam edeceğiz, bu amma meclis olur amma meydanlar olur hiç fark etmez” dedi.
 
Temayül yoklamasında üçüncü çıkan Osman Sağlam ise ziyaretinde haber sitemize teşekkür ederek yayınlarınızda Ak Parti’ye gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederim dedi.
 
Temayül yoklamasının sadece teşkilatın görüşünü öğrenme olduğunu söyleyen Osman Sağlam, “ Ankara’da bürokratik anlamda ülkemize çok hizmetler verdik, bunu Karaman içinde yapacağız dedi.
Osman Sağlam; ” Karaman’ın bir evladı olarak buranın ekmeğini yedim suyunu içtim ve burada aldığım eğitim bana Ankara’da bürokrasinin içerisinde hizmet etme fırsatı doğurdu. Şimdi Ahde vefa zamanıdır, Yani Karaman’a hizmet etme ve bir insan olma görevini yerine getirme zamanıdır. Allah nasip ederde Milletvekilliğim onaylanırda Meclis’te Milletimizi temsil etme görevi verilirse canla başla çalışıp görevimi en layıkıyla yerine getireceğim. Koltuk makam baki değildir, sadece bayrak yarışıdır biz teslim aldığımız bayrağı en yükseklere çıkarıp arkamızdan gelecek olanlara teslim edeceğiz ve Milletimizin arasında başı dik alnı ak olarak dolaşacağız. Ak Parti 8 yıldır ülkemize hiç yapılmamış hizmetleri yaptı ve yapmaya devam edecektir. Önceki Ak Partili Milletvekilleri canla başla çalıştıysa bizde aynı yolda devam edip görevimizi tamamlayacağız.” Dedi.