Güngörer; Çiftçilere Mazot Desteğini İlk biz verdik!

Güngörer; Çiftçilere Mazot Desteğini İlk biz verdik!
AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Celalettin Güngörer, Çiftçilere mazot desteğini Ak Parti iktidarının verdiğini söyledi.

 14 Mayıs Çiftçiler günü münasebetiyle mesaj yayınlayan AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Celalettin Güngörer, Ak Parti İktidarında çiftçilere büyük önem verdiklerinin altını çizerken, Çiftçilere ilk kez Mazot desteğinin AK Parti iktidarında gerçekleştiğini iddia etti.

Celalettin Güngörer Açıklamasında; " İnsan yaşamı için olmazsa olmazların başında gelen bu sektör, yalnızca gelişmekte olan ülkelerin değil gelişmiş bütün ülkelerin de öncelikleri arasındadır. Ülke olarak tarımsal üretimde büyük bir potansiyele sahip olduğumuz için, bir yandan sanayileşmeyi sürdürürken, diğer yandan da tarım sektörü, tüm kesimlerin desteğiyle gücüne güç katarak arzu edilen seviyeye ulaşacaktır. Toplam istihdamımızın önemli bir bölümünü karşılayan tarım sektöründe bir takım eksiklerimizin olduğu muhakkaktır. Ancak, çiftçimizin günümüze kadar ihmal edilmiş sorunlarına çözümler bulabilmek amacıyla, birçok kanun ve uygulamayı hayata geçirdik. Onların yaşadıkları sıkıntıları en aza indirmeye çalıştık ve bundan sonrada çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.

İLK MAZOT DESTEĞİNİ BİZ VERDİK!

Celalettin Güngörer Mesajının devamında "Hükümetimiz döneminde çiftçilerimize ilk kez mazot desteği verildi. Çiftçilerimizin ihtiyacının olduğu dönemde destek ödemeleri öne çekilerek desteklerini almaları sağlandı. Tarım sektöründe yapılan yenilikler ve çiftçilerimize verilen destekler saymakla bitmez. Elbette yapılanları yeterli görmüyor ve hizmete devam diyoruz. AK Parti iktidarı olarak bizler, her zaman çiftçimizin, köylümüzün yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Sizlerden aldığımız bu destek ile ülkemiz bugün, dünyada en büyük ekonomiye sahip ülkeler arasına girmiş; hatırı sayılır, sözü dinlenir, itibar sahibi bir ülke haline gelmiştir"

"Bu duygu ve düşüncelerle, tarımsal üretimin her aşamasında emeği olan, ülkemizin kalkınmasında katkıları bulunan tüm çiftçilerimizin Dünya Çiftçiler Günüʹnü kutlar, bereketli nice yıllar diler; selam, sevgi ve saygılar sunarım.”