FENERBAHÇENİN ŞAMPİYONLUĞU, KARAMANI SOKAĞA DÖKTÜ

FENERBAHÇENİN ŞAMPİYONLUĞU, KARAMANI SOKAĞA DÖKTÜ
Futbol sezonu dün akşam oynanan maçlarla sona erdi. Ligde şampiyonun Fenerbahçe mi yoksa Trabzonspor mu olacağı sorusu Fenerbahçenin Sivassporu 4-3 yenmesiyle yanıtını buldu.
Futbol sezonu dün akşam oynanan maçlarla sona erdi. Ligde şampiyonun Fenerbahçe mi yoksa Trabzonspor mu olacağı sorusu Fenerbahçe’nin Sivasspor’u 4-3 yenmesiyle yanıtını buldu. Karaman’da da Fenerbahçe’nin şampiyonluğunu ilan ettiği maçın bitiş düdüğüyle birlikte taraftarlar sokağa döküldü. Saatler önce toplanan taraftar grupları Sarı-Lacivert formaları ve bayraklarla birlikte maçı çeşitli mekanlarda izledi. Maçın bitişiyle birlikte yüzlerce araç konvoyu oluşturularak Turgut Özal, 1. İstasyon Caddeleri ve Atatürk bulvarında şampiyonluk kutlandı.
 
Daha sonra Aktekke Kent Meydanında toplanan Fenerbahçeliler takımlarının şampiyonluğunu havai fişek gösterileriyle kutladılar. Kutlamalar sırasında polis geniş güvenlik önlemi alırken bazı caddelere de giriş ve çıkışları durdurdu.
Daha sonra verilen talimat sonrasında kapatılan güvenlik koridoru açıldı. Binlerce taraftar İsmet Paşa Caddesi güzergahından yürüyerek Cumhuriyet Meydanına geldi. Atatürk anıtı önünde toplanan taraftarlar saygı duruşunda bulunduktan sonra hep bir ağızdan İstiklal Marşını okudular. Kutlamalar herhangi bir taşkınlık yaşanmadan sona erdi.