Fenerbahçe Genel Kurulu: Bütçe Sunumu ve Yönetim Kurulu Seçimleri Gündemde

Fenerbahçe Genel Kurulu: Bütçe Sunumu ve Yönetim Kurulu Seçimleri Gündemde
Bugünkü genel kurulda 2024-2025 bütçesi okunacak, ardından sandık kurulu seçilecek. 9 Haziran'da ise yönetim kurulu üyelerinin seçimleri gerçekleşecek.

Fenerbahçe Spor Kulübü’nde bugün başlayacak olan Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, mevcut Başkan Ali Koç ile Aziz Yıldırım'ı karşı karşıya getirecek.

Bugünkü genel kurul konuşmalarının ardından, yarın gerçekleştirilecek oylama ile yeni kulüp başkanı ve yönetim kurulu üyeleri belirlenecek.

Bugün, Yönetim Kurulu faaliyet raporu ve denetim kurulu raporu sunulacak ve mevcut Yönetim Kurulu Başkanı ile üyelerinin her bir dönem için ayrı ayrı ibra edilmesi konusu ele alınacak.

Genel kurulda 1 Haziran 2024 ile 31 Mayıs 2025 tarihleri arasındaki bütçe sunulacak ve genel kurul üyelerinin oylarına sunulacak. Gündemdeki diğer maddelerin ardından sandık kurullarının başkanları ve üyelerinin seçimleri yapılacak.

9 Haziran Pazar günü ise, Başkan ve Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu, Disiplin Kurulu, Sicil Kurulu, Balotaj Kurulu ile Tarih, Müze ve Arşiv Kurulu üyelerinin seçimleri gerçekleştirilecek.