FATİH KARATAŞʹDAN KANDİL MESAJI

FATİH KARATAŞʹDAN KANDİL MESAJI
Saadet Partisi Karaman Merkez İlçe Başkanı Av. Fatih Karataş, Üç Aylara girdiğimiz bu günde Dünya da ki zulümleri hatırlatarak. Bunun bir an evvel son bulması gerektiğini söyledi.
Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Av. Fatih Karataş, Recep Ayının ilk Cumaʹsına bağlayacak olan Regaip gecesi için kutlama mesajı yayınladı.
 
Fatih Karataş, Mirac ve Berat Kandilleri ile Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı gibi, önemli gün ve geceleri de içinde bulunduran, Mübarek üç aylara girildiği müjdesini de veren bu gece Müslümanlar için tövbe etmenin, affın ve manevi arınmanın habercisi olduğunu söyledi.
 
Fatih Karataş, özellikle Gazzeʹde yaşanan insanlık soykırımına dikkat çekti. yıllardır yaşanan insanlık dışı uygulamanın devam ettiğini belirterek bunun bir an evvel son bulması gerektiğini söyledi.
 
Saadet Partisi Karaman Merkez İlçe Başkanı Av.Fatih Karataş, " Ne yazık ki, üç aylara yine dünyada kan ve gözyaşının oluk gibi aktığı, insanların açlık ve susuzluktan yaşamını yitirdiği bir ortamda giriyoruz. Böyle mübarek gün ve gecelerin; öncelikle başta ülkemiz olmak üzere tüm insanlık âlemine refah ve huzur getirmesini temenni eder, dünyada akan, kan ve gözyaşının son bulmasını diler, bu duygu ve düşüncelerle İslam Âleminin Regaib Kandilini tebrik ederim." dedi.