Esnaf Barış, Niğde den Galibiyetle Döndü

Esnaf Barış, Niğde den Galibiyetle Döndü
Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi Temsilcimiz Esnaf Barış Spor Niğde Deplasmanından Galibiyetle Döndü

 Pazar günü Niğde 5 Şubat spor salonunda saat 17.15 de başlayan müsabakada, Esnaf Barış Spor 1. periyotun 3. dakikasından sonra öne geçerek maç sonuna kadar müsabakayı önde götürerek 64-60 galip geldi. Zevkli ve çekişmeli geçen müsabakaya Karaman dan, Kayseri den ve Mersin den sporcu aileleride seyirci olarak destek verdiler.

 Zorlu ve kaliteli geçen Ligde Esnaf Barış Spor bu hafta sonu pazar günü evinde yine Ligʹin güçlü ekiplerinden Ordu sporu konuk edecek..

Ligʹin artık sonuna gelindiğini belirten Esnaf Barış Spor’un Menajeri Murat EKİZ " çok zor şartlarda Ligi tamamlamak üzereyiz. Sporun bir İli tanıtımında ne kadar etkili olduğunu bir kez daha gördük. Gittiğimiz deplasmanlarda Karamanʹı tanımayan, nerede olduğunu bilmeyen hala Konya Karaman mı? Diyen insanlarla karşılaşmak bizi düşündürdü. Ekonomik anlamda Türkiyeʹnin 16.büyük ekonomisi olduğumuz, bisküvi üretiminde, elma üretiminde Türkiye de lider olduğumuz Tarih ve Kültür Kentimizi tanıtmak için her Karaman lı ya görev düşüyor. Biz bu görevin sadece bir bölümünü üstlendik insanlarımızın sporda da yetenekli olduklarını göstermek için inanılması zor şartlarda bu işi sürdürüyoruz, sürdürmeye de devam edeceğiz. Başarılı olacağımıza da yürekten inanıyoruz. Ligde ilk yılımız ligi yeterince tanıdığımızı düşünüyoruz. Önümüzdeki sezonda daha iyi bir takım oluşturarak Ligde daha başarılı olacağız. Bunun yanında alt yapı çalışmalarına da başladık. Çocuklarımızı hem kötü alışkanlıklardan korumak için hem sağlıklı olmalarını sağlamak için; hem de basketbolu sevdirmek ve bir spor kültürü oluşturmak için alt yapı çalışmalarını önemsiyoruz. Diyerek Kulübe destek istedi.