ELVAN; ADALET VE KALKINMA SADECE BİR PARTİ İSMİ DEĞİLDİR.

ELVAN; ADALET VE KALKINMA SADECE BİR PARTİ İSMİ DEĞİLDİR.
Elvan Ermenek Ve Köylerinden Seslendi:Adalet Ve Kalkınma Sadece Bir Parti İsmi Değildir.
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda devam eden yoğun bütçe görüşmelerine rağmen Karaman ve beldelerinde yürüttüğü ziyaret programına ara vermeden devam eden Karaman Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyonu Başkanı  Lütfi Elvan, beraberinde İl Başkanı Süleyman Atik, Ermenek Belediye Başkanı Necati Akpınar, Ak Parti İlçe Başkanı Ethem Aslansan ve parti teşkilatına mensup partililer ile Ermenek ilçesi ile köylerini ziyaret etti. Tüm hafta sonunu belde ve köy ziyaretleri ile geçiren Elvan, bu kapsamda Güneyyurt beldesi ile Evsin, Gökçeseki, Çamlıca, Eskice, Kayaönü, Pamuklu (Güzve Köyü), Yerbağ, Ardıçkaya (Nadire), Yeşilköy, Boyalık, Tepebaşı, Elmayurdu, Katranlı ve Aşağıçağlar köylerini ziyaret etti.
Soğuk hava altında gerçekleştirilen ziyaretler sırasında vatandaşlar kuru ayaza aldırmadan beldelerine gelen AK Partilileri büyük bir coşku ile karşıladılar. 
Elvan, ziyaretleri sırasında, 9 yıllık iktidarları süresince Ülke vatandaşlarını hiçbir şekilde aldatmadıklarını ve her ne şartta olursa olsun  aldatmayacaklarını dile getirerek Adalet ve Kalkınma Partisi olarak adaleti ve kalkınmayı sadece bir parti ismi olarak ifade etmediklerini dile getirdi. İsmi ile müsemma olarak tüm ülkede, adaleti ve kalkınmayı öncelik alan projelere imza attıklarını sözlerine ekleyen Elvan, dünyanın birçok bölgesinde krizler nedeniyle ülkelerin batma noktasına geldiğini, Türkiye’nin ise rekor seviyede gerçekleştirdiği büyüme oranları ile  halkına, bölgesine güven ve moral veren bir ülke konumunda olduğunu söyledi.
Önümüzdeki süreçte halkımızın tüm katmanlarının katılımı ile yeni ve modern bir anayasayı ülke insanının hizmetine sunacaklarını, bu manada var güçleri ile çalıştıklarını ifade eden Elvan, insan hak ve hürriyetleri ile  demokrasi alanında elde edilen kazanımlardan hiçbir şekilde vazgeçmeyeceklerini de sözlerine ekledi.
Tüm Taşeli bölgesinin gelecekte önünün açık ve parlak olduğuna da değinen Elvan, bu bölgenin Akdeniz sahiline çok daha hızlı ve rahat ulaşımını sağlamak için yapılan yol çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Özellikle turizm ve ticari anlamda bölgeye ciddi bir katma değer katacak olan Sarıveliler-Alanya yolunun Kuşyuvası mevkinin tünellerle geçileceğini, Karaman–Alanya arasının 2.5 saat olacağını dile getiren Elvan, 200 milyon Türk Lirasına mal olacak olan yolun, bölgenin kalkınmasına ciddi anlamda katkı sağlayacağını, sadece bu yatırımın bile bölge halkının yıllarca hayali olan bir konuda AK Parti iktidarının ne derece başarılı olduğunun bir göstergesi olduğunu söyledi.