DERELİ; İhraç Söz konusu değil!

DERELİ; İhraç Söz konusu değil!
AK Parti Karaman İl Başkanı Kerim Dereli, AK Partili meclis üyeleri hakkında ki partiden ihraç edilecek iddialarını asılsız olduğunu söyledi

 Bugün bazı basın kuruluşlarında yer alan, AK Partili Meclis üyelerinin partiden ihraç edilecek kararının çıktığı haberleri Kerim Dereli tarafından yalanlandı. Kerim Dereli karamaninsesi.com’a yaptığı açıklamada“ Bu haberleri kim hangi niyetle ortaya çıkarıyor anlamış değilim, Karaman Teşkilatı olarak bir toplantı gerçekleştirip ihraç kararı aldığımız iddia ediliyor kesinlikle böyle bir şey olmadı ve böyle bir karar almadık. Bizim tek amacımız Bütün Karaman halkını Ak Parti çatısı altında toplamaktır. Hiçbir üyemizi partiden ihraç etme gibi bir gayemiz yok. Daha önceleri böyle bir girişimde bulunulmuş ama bizim ısrarımız yok!

Zaten ihraç kararını Genel Merkez alır, eğer genel merkez böyle bir konuyu değerlendiriyor ve sonunda ihraç kararı alırsa biz teşkilat olarak buna uyarız, ama şunu belirtmek isterim ki Karaman teşkilatı olarak böyle bir toplantı gerçekleştirerek ihraç edelim kararı almadık.” dedi.