CHP TAŞELİ MİTİNGİNE YOĞUN KATILIM

CHP TAŞELİ MİTİNGİNE YOĞUN KATILIM
CHP Taşeli bölgesinde ki çalışmalarını büyük bir mitingle tamamladı.
CHP il Örgütü Fikret Ünlü’nün  10 Haziran Cuma günü Ermenek ve Güneyyurt’ta yapılan mitinglerle Taşeli bölgesinde ki çalışmalarını tamamlarken, yapılan son mitingde kalabalığın çok olması dikkatlerden kaçmadı.
 
Fikret Ünlü, yoğun bir tempoda geçen bir seçim süreci yaşadıklarını belirterek, “Karaman’da esnaf, işçi, emekli, çiftçi tam bir dert küpü.Dokunduğunuz zaman bin ah işitiyorsunuz. Ortak çalışmalarla, dayanışmaları bu sorunları göğüsleyebileceğimizi anlatıyorum hemşerilerime. Önemli olan hepimizin yani tüm adaylarımızın tek amacının vatandaşlarımıza hizmet etmek olduğunu anlatıyorum.
 
Bu sorunların üstesinden gelecek durumdayız. Tabi burada yerel yönetiminde yapabileceği işler var. Sanayi bölgesi şuan terk edilmiş bir bölge konumunda. Belki işyerlerinde insanların işi gücü, yaptıkları üretimler var. Ancak bunun yanında dışarısı adeta kaderine terk edilmiş gibi. Buraya park bahçe yapılabilir, çay bahçeleri yapılabilir. Çok kötü bir görünüm var. Yerel yönetimin buraya biran önce hizmet götürmesi gerekiyor” dedi.
 
Ünlü, yaptığı seçim çalışmaları sırasında kendisine gelen tepkilerle ilgili olarak ta, “Vatandaşa anlattığımız projelerden yararlanması gereken insanların inanması güçleşiyor. Bütün mesele bu. Sayın Başbakanımız inandı. Maliyesi, hazinesi biliyor. Bu paraların ödenebileceğini. Ama ne yazık ki bu haklardan yararlanma şansına sahip olan insanların anlaması zorlaşıyor. Beni üzen tek konu bu. Ben vatandaşa bize oy verin diye de söylemiyorum. Akşam televizyonda liderler konuşurken sizi ne kadar ilgilendiriyor. Ona göre dinleyin, oyunuzu ona göre verin diyorum. Sayın Başbakan’ın söylemlerinden hareket ederek politika yapıyorum Karaman’da” dedi.
 
Ünlü son olarak Hizmet için,Herkes için Chp söylemiyle 12 Haziran seçimlerinde Karaman kazanacak dedi.
 
Chp İl-İlçe örgütümüz ve adaylarımız Cumartesi günü çalışmalara Ayrancı  ve Merkeze bağlı beldelerle devam edecekler  son olarak seçim kampanyasına başladığımız Kazımkarabekir de seçim çalışmalarımızı sonlandıracağız.
 
Seçimlerin Ülkemiz ve Karaman için hayırlı olması dileğiyle tüm partilere başarılar diliyoruz.