CHP SEÇİM BÜROSUNU AÇTI

CHP SEÇİM BÜROSUNU AÇTI
12 Haziranda yapılacak seçimlere 44 gün kala Cumhuriyet Halk Partisi Seçim bürosunu düzenlenen bir törenle açtı.
Seçimlere Fikret Ünlü ve Osman Nuri Koçak ile girecek olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin seçim bürosunun açılışında konuşan Milletvekili birinci sıra adayı Fikret Ünlü, CHP’nin 100 yıllık geçmişi olan bir parti olduğunu belirterek, “Bu ülke ne partiler gördü geçirdi. Karaman’ın Sümerbank’ını satan parti şimdi nerde.
Anavatan Partisi nerde. Yok olup gitti. AKP’de birgün bu partiler gibi yok olup gidecek. Çünkü onlar çınar ağacının tepesinde biten kabak çiçeği gibi bir sararıp solup gidecek. Ama CHP bir çınar gibi yüzyıllar boyu yaşamaya devam edecek. Biz Cumhuriyet’i kuran bir partiyiz ve onu yok edip yıkmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Bizim tüm partilere saygımız var. Demokratik kurallar çerçevesinde bir seçim süreci geçireceğiz. Bu ülkenin artık AKP iktidarından kurtulmaya ihtiyacı var. Onun içinde partili, partiliyse üzerine düşen görevi bilecek. Benim söyleyeceklerim bu kadar. Sizler benim üslubumu bilirsiniz. Ama unutulmaması gerekir ki yumuşak atın tekmesi de sert olur. Bunu da herkes böyle bilsin. Başbakan’ın her zaman kullandığı bir söz vardır. Bende bu sözü hep takdir ederim. Derki sayın Başbakan ‘Eşek ölür, kalır semeri. İnsan ölür kalır eseri’ yapılan işler ortada. Takdir halkın” dedi.
 
1. İstasyon Caddesi Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu karşısında bulunan CHP Seçim Bürosu, yapılan duaların ardından açıldı.