CHP REFERANDUM İÇİN KÖY YOLLARINDA

CHP REFERANDUM İÇİN KÖY YOLLARINDA
CHP Karaman İl Teşkilatı, Ermenek ve havalesinde referandum çalışmalarına devam ediyor..
CHP  İl Başkanı  Osman Nuri Koçak, İl Sekreteri Yunus Varışlı ve beraberindeki heyet Ermenek, Sarıveliler, Başyayla ilçelerinde ʹʹHAYIRʹʹ kampanyasını aralıksız bir şekilde yürütüyor.
Ermenek ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisine katılımlar gerçekleşirken Partiye katılan kişilere düzenlenen bir törenle rozetlerini İl Başkanı Osman Nuri Koçak taktı.
 
CHP İl Başkanı Osman Nuri Koçak burada yaptığı Konuşma da Devletin Referandum sürecinde taraf durumuna getirildiğini devletin televizyonunun, valilerinin, kaymakamlarının ve devlet memurlarının bir kısmının AKP yöneticisi gibi çalıştığını bunlara rağmen halkımızın sağduyusuna güvendiğini söyledi.
 
Referandumda asıl amacın yürütmenin yargı üzerindeki egemenliğini sağlamak Kuvvetler ayrılığı prensibini ortadan kaldırmak olduğunu belirten Koçak; “İktidar kendi eline bir değnek almak ve önüne gelene vurmak istemektedir.” Dedi.
 
CHP olarak kimsenin elinde böyle bir güç olmasını istemiyoruz diye Osman Nuri Koçak bu sebeple Referandumda “HAYIR” diyoruz diyerek Karaman Halkını da “HAYIR” Oyu kullanarak ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için sizlerden bu referandumu ʹʹhayırʹʹ lı bir fırsata çevirmenizi istiyor ve diliyoruzʹʹ dedi.
Bu arada CHP il örgütü çalışmalarına hafta sonuna kadar Taşelinde devam edecek.