CHP NEDEN HAYIR DİYECEĞİNİ AÇIKLADI

CHP NEDEN HAYIR DİYECEĞİNİ AÇIKLADI
CHP Karaman İl Başkanı Osman Nuri Koçak, Referandum da neden hayır diyeceklerini maddeler halinde sıralayacak.
İl Binasında bir Basın toplantısı düzenleyen CHP İl Başkanı Osman Nuri Koçak; Referandum’da niçin “Hayır” diyeceklerini açıklayarak, teşkilat olarak bastırdıkları el ilanlarını İsmet Paşa Caddesinde dağıtacaklarını söyledi.
 
CHP İl Başkanı Koçak Açıklamasında şunları söyledi;
“ 12 Eylül’e kadar parti olarak 15 günde bir bildiri basarak halka dağıtacaklarını, teşkilat olarak referandum için tüm güçleri ile çalışacaklarını belirterek; “Sevgili Karamanlı’ lar!
Milleti değil, sadece kendilerinin geleceğini düşünerek ve ileride millete hesap vermekten kaçmak için değiştirilip sana sunulan bu DIŞI ŞEKERLİ, İÇİ ZEHİRLİ Anayasa değişikliği paketinde senin için ne var?
Dokunulmazlıklarla suçlu üreten bu anayasadan, dokunulmazlıkları kaldıracak bir adım mı atılıyor?
12 Eylül Anayasasının yanına, sözde iyileştiriyoruz diyerek hukuku tümden teslim alacak, milli birliğimizi zayıflatacak yeni bir yavru 12 Eylül Anayasası daha getiriliyor.
 CHP olarak, askeri ve sivil her iki 12 Eylül Anayasasına da HAYIR! Diyoruz.
Milletin hesabından yakayı sıyırmaya çalışanların, hesabı vermeden kaçmalarını önlemek için bu anayasaya HAYIR! diyoruz.
Tüm bunları konuşmak, sizlerle paylaşmak ve Karamanlı ile kucaklaşmak için Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu 10 Ağustos Salı günü saat 16.30 da Karaman’ da AKTEKKE Kent Meydanında olacak.” dedi.