CHP KARAMANʹDA MİLLETVEKİLİ ADAYLARINI TANITTI

CHP KARAMANʹDA MİLLETVEKİLİ ADAYLARINI TANITTI
Cumhuriyet Halk partisi (CHP), Karaman İl teşkilatı düzenlediği bir programla milletvekili adaylarını kamuoyuna tanıttı.
İl Başkanlığı binasında düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan İl Başkanı Ahmet Ertuğrul, CHP olarak Karamanʹda diğer partilerden daha deneyimli bir kadro ile yola çıktıklarını söyledi.
Devlet Eski Bakanı Fikret Ünlü ve Osman Nuri Koçakʹın bilgi ve deneyimleriyle seçime bir adım önde başladıklarını ifade eden Ertuğrul, şunları kaydetti:
ʹʹBirinci sıra adayımız Fikret Ünlü 3 dönem milletvekilliği, 2 dönemde devlet bakanlığı yapan bir arkadaşımız. Karamanʹa yapılan her hizmette çivisi ve emeği var. Onu Karaman değil tüm Türkiye tanıyor. Osman Nuri arkadaşımızda yıllardır partimizin her kademesinde çalışan bir arkadaşımız. CHP farklı bir partidir. Gelenekleri vardır. Bu geleneklere bağlı kalarak 12 Haziran seçimlerinde Türkiyede iktidar, Karamanʹda da birinci parti olacağız. Bu seçim yeni CHPʹnin doğuşunun seçimi olacak. Ülkemiz CHP iktidarını özledi. Bunu hep birlikte başaracağız.ʹʹ
Daha sonra Milletvekili adayları Fikret Ünlü ve Osman Nuri Koçak  parti binasını dolduran partililere yaptıkları konuşmalarla kendilerini tanıttılar.