CHP KARAMAN TEŞKİLATI KİMİ DESTEKLİYOR? İŞTE CEVABI

CHP KARAMAN TEŞKİLATI KİMİ DESTEKLİYOR? İŞTE CEVABI
CHP İl Başkanı Osman Nuri Koçak CHP de gelişen son olaylar hakkında Çok üzücü bir süreç olarak niteledi.
CHP İl Başkanı Osman Nuri Koçak CHP’ de gelişen son olaylar hakkında “ Çok üzücü bir süreç” olarak niteledi.
Aklı başında ki bütün CHP’lilerin ister istemez üzüldüklerini belirten Osman Nuri Koçak, üzüntünün ortaya çıkan tablo ile ilgili olmadığını gerçek üzüntünün CHP gibi, ne yaparsa yapsın sürekli olumsuz yönde ve abartılarak kamuoyuna takdim edilen bir partinin, bu tür çalkalanmalarının çarpıtılmaya müsait olmasından dolayı olduğunu söyledi.
 
KOÇAK, KEMAL KILIÇDAROĞLU’NU İŞARET ETTİ.
 
CHP içerisinde ki gelişen olaylar karşısında elbette ilk merak edilen konunun kim kimden yana olduğu sorusu. CHP içerisinde büyük bir kısmın şimdi ki Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklediği görünüyor.
 
Karaman İl Başkanı Osman Nuri Koçak’da Kemal Kılıçdaroğlu’nu işaret ederek “Türkiye genelindeki CHP örgütlerinin Çok Sevdiği ve iddialarını desteklediği genel başkanımız ile birlikte hareket edecektir.” Dedi.
 
Tabloya karşı gibi görünen arkadaşlarımızın tamamının da Genel Başkanın başarısından ve onun başbakan olmasının yanında olduklarından da hiç kuşkum yoktur. Diyen İl Başkanı Osman Nuri Koçak “ İşte CHP budur.. CHP parçalandı diye manşetler ve naralar atanların tanımadıkları CHP budur.” Dedi.
 
Osman Nuri Koçak sözlerine şu şekilde devam etti; “Özellikle ülkemizin CHP’ ye çok büyük ihtiyacının olduğu şu dönemde hiçbir CHP’ li ne partisinden kopacaktır, ne de onu ve genel başkanını zayıf düşürecek çalışmalar içine girecektir.
 
Sayın Deniz Baykal nasıl dimdik partisinin yanında duruyor ve başarısı için çaba sarfediyorsa, Sayın Önder Sav’ da, diğer arkadaşlar da aynı şekilde duracaklardır.
 
Kimse CHP bölünecek, kavga olacak diye iştahlanmasın.      
 
CHP Genetiği vatanın kendisine ihtiyaç duyduğu refleksi ile hareket etmektedir. Burada ayrılıkçılığa yer yoktur.
 
Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu bu milletin ikinci Kemali olarak hem CHP’ yi, hem de ülkemizi hak ettiği onurlu mertebeye ulaştıracak azim ve kararlılığa, aynı zamanda da yeterli örgüt ve halk desteğine sahiptir.
 
Benim örgütümden istediğim, CHP’ yi giden geleni ile bir bütün halinde görmeleri ve sevmeleri yönündedir.
 
CHP’ ye hizmet, CHP’ li olmak sadece koltuk sahibi olmakla olacak işlerden değildir. CHP’ lilik bir yaşam tarzıdır ve ölene dek devam eder.
 
O nedene de, bizlere yakışan gidene sövmek değildir. Herkese hak ettiği onuru teslim etmektir.
 
Zaten de kimsenin bir yere de gittiği yoktur.
 
CHP bir bütündür. Genel Başkanı ve yeni yönetimi ile de aynı düşünce içerisinde iktidara emin adımlarla yürümektedir.
 
Yani, rakipler sevinmesin, dostlarımız yerinmesin.”