CHP KARAMAN İL BAŞKANI KOÇAK, GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

CHP KARAMAN İL BAŞKANI KOÇAK, GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Karaman İl Başkanı Osman Nuri Koçak, İl Başkanlığı görevinden istifa ederek, milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.
Koçak, partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında 3.dönem CHPʹye ve ilkelerine il başkanı olarak hizmet ettim dedi.
Sosyal demokratlar ve Karaman halkının şahsına karşı hep olumlu tepki verdiğini, kendisinin de aklının, ilmin ve yüreğinin elverdiği ölçüde onlara hizmet etmek için koşturduğunu ifade eden Koçak,ʹʹSizlere ve halkıma karşı olan minnet borcum ve şükran hislerim, ben kara toprak ile buluşuncaya dek eksilmeden devam edecektir. Siyasi yaşamda aklımın ucundan geçmeyecek mutluluklar ve acılar yaşadım. Yunusʹun büyük deyişiyle, bu yolda piştiğimizi hissediyorum. Sonuç olarak Milletin vekilliği gibi kutsal bir göreve kendimi hazır hissediyorum dedi.
Bu dönemin yükümlülüğünü üstlendim, sorumluluğunu da üstlenmek istiyorum. Parti genel merkezinin aldığı karar gereği milletvekili aday adayı olabilmek için bu gün görevinden istifa etmesi gerektiğini hatırlatan Koçak, ʹʹMilletvekili aday adayı olabilmek için görevimden istifa ediyorum. Şu ana kadar benden başka il, ilçe ve teşkilatımızdan istifa eden kimse yok. Tüzüğümüz gereği İl Başkanlığına, İl Başkan Yardımcımız Ahmet Ertuğrul vekalet edecektir diye konuştu.
Toplantının sonunda Merkez İlçe Başkanı Mustafa Cem Kağnıcı ve Parti Kadın Kolları Başkanı Neriman Köse tarafından Osman Nuri Koçakʹa çalışmalarından dolayı bir teşekkür plaketi verildi.