CHP İKTİDARA HİÇ BU KADAR YAKIN OLMAMIŞTI

CHP İKTİDARA HİÇ BU KADAR YAKIN OLMAMIŞTI
Cumhuriyet Halk Partisi Karaman İl Başkanı Osman Nuri Koçak itirafta bulunara CHP hiç bu kadar iktidara yakın olmadığını söyledi.
Cumhuriyet Halk Partisi Karaman İl Başkanı Osman Nuri Koçak CHP olarak geçtiğimiz Cumartesi günü büyük bir coşkuyla kurultaylarını yaptıklarını ve yeni seçilen parti meclisi ile Genel Başkanları Kılıçdaroğluʹnun artık iktidara koşmak için hiç bir mazereti kalmadığını söyledi.
Karaman Öğretmenevinde il ve ilçe yöneticileriyle bir basın toplantısı düzenleyen Koçak Kurultay sürecini değerlendirdi. Genel Başkanʹın parti meclisinden memnun olmadığını söyleyerek özellikle il başkanlarından destek istediğini söyleyen Koçak ʹʹ İl başkanları ve kurultay delegeleri bu desteği genel Başkanımıza verdi. Parti meclisi yenilendi. Genel Başkanımızın iktidara koşmak için hiç bir mazereti kalmamıştırʹʹ dedi.
 
KOÇAK İTRAF ETTİ, " Hiç Bu kadar İktidara Hevesli olmadık."

CHP Karaman İl Başkanı Osman Nuri Koçak, bir itirafta bulunarak "Şimdiye kadar hiç bu kadar iktidara yakın ve bu kadar hevesli olmadık" dedi. Koçak bu gün itibarı ile 170 günlük iktidar koşusunu başlattıklarını söyleyerek şunları kaydetti:
ʹʹProgramlarımız hazır. Biz Karaman örgütü olarak hazırlıklarımızı başlattık. Seçim koşusunu başlatıyoruz. Aslında biz uzun süredir çalışmalarımızı sürdürüyorduk Karamanʹda her insana,her köye ulaşmaya çalıştık. Bu çalışmalarımızı çok fazla kamuoyuyla paylaşmadık. CHP olarak yeni bir oluşumun içindeyiz. Sorumlu bir muhalefet yapacağız. Eleştiriye çok az yer vererek,enkaz edebiyatı yapmayacağız.ʹʹ
Adalet ve Kalkınma Partisinin ülke gerçeklerini ve yanlışlıklarını görebilmesi için muhalefette olmaya ihtiyacı olduğunu da ifade eden Koçak ʹʹÜlkemizin geleceği için halkımızın bu günkü muhalefete bir ders vermesi gerekir. Muhalefete gelsinler ki yanlışlarını görsünler. İktidar partisi çok dağınık bir halde. Eskiden halkın yanında olan,onlarla iç içe olan insanlar artık burjuvalaştı. Halka tepeden bakmaya başladılar. Kendilerinden olmayan hiç kimseyi kabullenmiyorlar. Türkiyeʹnin CHP iktidarına,AK Parti muhalefetine şiddetle ihtiyacı var.ʹʹ