CELAL ÖZCANʹDAN KARAMANINSESİ.COMʹA ZİYARET

CELAL ÖZCANʹDAN KARAMANINSESİ.COMʹA ZİYARET
AK Parti Milletvekili Aday Adayı Celal Özcan Haber sitemizi ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.
AK Parti Milletvekili Aday Adayı Celal Özcan Karamaninsesi.com İmtiyaz Sahibi Hüseyin Ölgerʹi ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgilendirdi. Celal Özcan; Temayül yoklaması ve Mülakatlardan sonra heyecanın daha da çok arttığını belirterek, ülkemiz için hayırlı bir kararın çıkmasını temenni ediyoruz dedi.
Haber Sitemizi severek takip ettiğini belirten Celal Özcan Kaliteli ve yerel bazda profesyonel çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum diyerek Medya tarafsız ve vicdanlı haber yapmasının çok önemli olduğunu belirtti.
12 Haziranʹda ki seçimlerden sonra AK Partiʹnin çok büyük yenilikleri olacağını söyleyerek, İnşallah Aziz halkımız ve Genel Merkezimiz tercihlerini şahsım adına yaptığı takdirde Ülkesine ve Partisine bağlı bir vekil olma yolundan asla ve asla geri dönmeyeceğini sözlerine ekledi.
8 yıldır Ak Partiʹnin gözle görünen başarı trentini her geçen gün arttırdığını belirterek " Gerek İç gerekse Dış Politikada Ak Partiʹnin örnek bir model olduğuna inanıyorum. Hiç bir gücün baskısı altında korkmadan gücünü Halkʹtan alan Başbakanımız ve AK Parti yöneticiler 8 yılda hem ekonomi hemde sosyal devleti güçlendirdi. Bu güçlü çalışmaların karşısında gizli toplantı ve darbe planlarıyla ülkemizin üzerinde kara bulut gibi dolaşan güç odaklarının Halkın tek temsilcisi olan Ak Parti karşısında mum gibi erimeye mahkum kalmıştır." dedi.
 
 
CELAL ÖZCAN KİM DİR?