ÇALIŞDAN, POLİSE 310 LİRA MAAŞ ARTIŞ SÖZÜ

ÇALIŞDAN, POLİSE 310 LİRA MAAŞ ARTIŞ SÖZÜ
Çalış, bütün güvenlik güçleri mensuplarının maaşlarında en az 310 lira artış sağlanacağını açıkladı.
Can ve mal güvenliğinin korunması, huzur ve güven ortamının sağlanması amacıyla geceli gündüzlü çalışan güvenlik güçleri mensuplarına Karaman Milletvekili Op. Dr. Hasan Çalış’dan müjde geldi. Çalış, bütün güvenlik güçleri mensuplarının maaşlarında en az 310 lira artış sağlanacağını açıkladı.
 
Seçim çalışmalarını merkez ve köylerde sürdüren MHP Karaman Milletvekili ve Milletvekili Adayı Hasan Çalış, MHP Milletvekili Adayı Hamza Koçak, MHP Karaman İl Başkanı İsmet Hatipoğlu, gidilen her yerde iktidarı döneminde yapacakları çalışmaları anlatıyor.
 
Karaman Milletvekili Hasan Çalış, iktidar partisinin açılım politikası ile başlayan terörle müzakere çalışmaların taviz üzerine taviz getirdiğini söyledi. Yüz bulan terörün, ülkenin her yerinde azmaya başladığına işaret eden Çalış, polislerin, güvenlik güçleri mensuplarının terör olaylarına karşı kahramanca mücadele verdiğini vurguladı. Hain saldırılarda güvenlik güçleri mensuplarının hedef alındığına da değinen Karaman Milletvekili Çalış, milletimize ve güvenlik güçleri mensuplarımıza uzanan hain elleri iktidar olduklarında kıracaklarını kaydetti. Karaman Milletvekili Hasan Çalış, terörün kökünü kazıyacaklarını bildirdi.
 
Gece gündüz demeden çalışan güvenlik güçleri mensupları ile gurur duyduklarını da sözlerine ekleyen Karaman Milletvekili Hasan Çalış, “Bütün güvenlik güçleri mensuplarına beş bin göstergenin memur aylık katsayının çarpımı tutarında yaklaşık 310 lira verilecektir. Güvenlik mensupları emekli aylıklarında 100 lira, seyyanen artış yapılacaktır.” dedi.