ÇALIŞ, MHP BİRİNCİ PARTİ OLUR

ÇALIŞ, MHP BİRİNCİ PARTİ OLUR
Hasan Çalış; MHPyi Karamanda birinci parti yapacaklarını söyledi.
Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Milletvekili Op. Dr. Hasan Çalış, partisine ilginin büyük olduğunu belirterek, vatandaşların MHP’yi Karaman’da birinci parti yapacaklarını söyledi.
 
Seçim çalışmalarını MHP Karaman İl Başkanı İsmet Hatipoğlu, MHP Merkez İlçe Başkanı Av. Oktay Yılmaz, Belediye Başkanları,  İl ve Belediye Meclisi Üyeleri ile birlikte sürdüren MHP Karaman Milletvekili ve Milletvekili Adayı Dr. Hasan Çalış, iktidar partisi elinde yıllardır kötü yönetilen tarım, hayvancılık ve ekonomi politikalarının nihayet sonuna gelindiğini açıkladı.
 
MHP Karaman Milletvekili ve Milletvekili Adayı Dr. Hasan Çalış, 12 Haziran seçimlerini vatandaşların bir fırsat olarak gördüklerini ifade ederek, “hizmet alamayan, işsiz kalan, evlatlarını işe yerleştiremeyen, borçlandırılan, geçim sıkıntısı çeken, borcunu ödeyemeyen, kepenk kapatan, tezgahının başında işsiz kalan, tarlasına gübre atamayan, tarlasını süremeyen,  yasaklar ve pahalı yem yüzünden hayvanlarını satmak zorunda kalan, düşük maaş zamı ile yüksek benzin ve mazot zamlarına karşı mücadele veren, dokuz yılda yoksullaşan ve fakirleşen herkes kendisi için bu seçimleri fırsat olarak görüyor.” dedi. 
Mevcut iktidar hükümetine vatandaşlarımızın dokuz yıl gibi hiçbir hükümete nasip olmayan bir fırsat verdiğini hatırlatan Karaman Milletvekili Dr. Hasan Çalış, iktidarın kendisine verilen bu süreyi vatandaşlara hizmet etmek yerine kavgayla-gürültüyle ve lafla geçirmeyi tercih ettiğini vurguladı. Memnuniyetsizliğin giderek arttığına da işaret eden Karaman Milletvekili ve Milletvekili Adayı Dr. Hasan Çalış, hizmet alamayan ve yatırım göremeyen vatandaşlarımızın gelirlerinin düştüğünü, ayrıca ya kendisinin, ya ailesinin, ya akrabasının, ya da komşusunun işsiz kaldığını bildirdi.
 
Karaman Milletvekili Dr. Hasan Çalış, İşçiye, memura ve emekliye verilen maaş zamlarının çocuklara verilecek harçlık düzeyinde gerçekleştiğine de dikkat çekerek, ülkenin kaynaklarının dokuz yıl boyunca hep adaletsiz bir şekilde kullanıldığına değindi. Ülkenin kaynaklarının yalnızca yandaşlara dağıtıldığını da iddia eden MHP Karaman Milletvekili Dr. Çalış, dokuz yıl içinde başarılı olamayan iktidarın bundan sonra başarılı olmasını kimsenin beklemediğini belirtti. Çalış, milli ve manevi konularda başarı sağlayamayan İktidar partisinin ne yazık ki terör konusunda da başarı sağlayamadığını açıkladı. MHP’ye ilginin her geçen gün artığını da sözlerine ekleyen Karaman Milletvekili ve Milletvekili Adayı Dr. Hasan Çalış, vatandaşların 12 Haziran seçimlerinde MHP’yi Karaman’da birinci parti yapacaklarını duyurdu.