ÇALIŞ; KÖYLÜNÜN HAYVANI OTLAMAZ HALE GELDİ

ÇALIŞ; KÖYLÜNÜN HAYVANI OTLAMAZ HALE GELDİ
Karaman MHP Milletvikili Hasan Çalış, AKP Hükümeti o kadar kötü bir hükümetki hayvanların bile otlamadığını söyledi.
MHP Karaman Milletvekili Op. Dr. Hasan Çalış, hükümetin hayvancılık politikalarını eleştirerek, siyasetin faydalı ve yararlı bir işe yaraması halinde vatandaşa yarar sağlayacağına işaret etti.
 
Karaman Milletvekili Hasan Çalış beraberinde MHP Karaman İl Başkanı İsmet Hatipoğlu, Merkez İlçe Başkanı Oktay Yılmaz, İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Karaman ve parti yöneticileri ile birlikte yine köy yollarına düştü. Gülkaya, Akpınar, Başharman ve Paşabağı Köylerini ziyaret ederek muhtar ve köylülerle bir araya gelen Çalış, AKP hükümeti tarafından her alanda uygulanan yanlış politikaların ülkeyi çok kötü bir noktaya getirdiğini açıkladı.
 
Gittikleri her köyde bir çok sıkıntı ile karşılaştıklarına dikkat çeken Karaman Milletvekili Çalış, Siyaset faydalı ve hayırlı bir işe yaradığında vatandaşlarımıza yarar sağlamaktadır. Aksi taktirde toplumun tüm kesimlerini olumsuz yönde etkilemektedir. AKP’nin yıllardır uyguladığı yanlış tarım politikaları hem köylerimizde hem de şehirlerimizde yaşayan vatandaşları kötü yönde etkilemektedir. Yasaklar nedeniyle köylülerimiz bugün kendi dağlarında hayvan otlatamaz hale gelmiştir. ‘O yasak, bu yasak’ Köylülerimiz ne yapacak? Derdini kime anlatacak? Sulama borcundan dolayı kapanan evinin elektriğini kime açtıracak?” dedi.  
 
Çalış, kaynakların yalnızca belli kesimlere değil, toplumun tüm kesimlerine adil bir şekilde dağıtılması gerektiğini hatırlatarak, köylerimizin ve köylülerimizin ihtiyaçlarına da cevap verilmesi gerektiğini bildirdi. Hükümet tarafından uygulanan yanlış politikaları nedeniyle toplumun tüm kesimlerinin borçlandırıldığını da kaydeden Çalış, açılım projesinin Türkiye’yi çok tehlikeli noktaya getirdiğini açıkladı. Karaman Milletvekili Çalış, sözlerini şöyle sürdürdü:
 
“Bugün birileri ortaya çıkarak şanlı Türk Bayrağımızın yanında başka bayrak istiyorsa, güzel Türkçe’mizin yanında başka dil istiyorsa ve Milli marşımız İstiklal Marşının yanında başka marşlar istiyorsa bütün bunların sorumlusu da, projesinin adı da bellidir.”  
 
Çalış, ülkemizde söylenenlerin hep aksine gelişmeler yaşandığını belirterek, ”Gerçek olanın ne denildiği değil, ne yapıldığıdır” şeklinde konuştu.