Bizim olduğumuzda Meclisʹte kavga olmayacak!

Bizim olduğumuzda Meclisʹte kavga olmayacak!
HAS Parti Karaman Milletvekili adayı Av. Abidin ÇAĞLAYAN, belde, köy ve esnaf gezilerine devam etti.
Çağlayan, ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda, "Her çocuğun adaletle eşit bir şekilde pay aldığı yeni bir Türkiyeʹyi hep beraber kuracağız. Milletin hayrına olan her işin yanında olacağız ve milletin şerrine olan her işe de engel olacağız. Bu milletin huzur içersinde, güvenlik içerisinde yaşaması için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu. "İnşallah 13 Haziranʹda bismillah deyip yola çıkacağız" diyen Çağlayan, "HAS Partiʹyi, Numan Kurtulmuş ve arkadaşlarını tanıyorsunuz. Sizlerden istediğimiz HAS Partiʹnin içinde olduğu bir Meclisi düşünmeniz. Bu Meclis kavganın, gürültünün küfrün olmadığı bir meclis olacak" dedi. Gittiği köylerde imamlarla sohbet eden Çağlayan, Cizreʹde İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin kaldığı yurda yapılan saldırıyı kınayarak, "Bu saldırıyı son derece çirkin buluyorum ve telin ediyorum. İmam Hatipler bu ülkenin en önemli eğitim kurumlarındandır" dedi.
 
HAS Parti Karaman Milletvekili adayı Av. Abidin ÇAĞLAYAN, "Her çocuğun adaletle eşit bir şekilde pay aldığı yeni bir Türkiyeʹyi hep beraber kuracağız. Milletin hayrına olan her işin yanında olacağız ve milletin şerrine olan her işe de engel olacağız. Bu milletin huzur içersinde, güvenlik içerisinde yaşaması için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.
Çağlayan, belde ve köy kahvelerinde yaptığı konuşmasında şunları söyledi: "HAS Parti tutmuştur. Karaman’ın ve Genel Başkanımızın Anadoluʹnun her köşesinde yaptığımız gezilerde şunu gördük. HAS Parti zihinlerde ve gönüllerde yer tutmuştur. Türkiyeʹnin geleceği HAS Partiʹdir. Türkiye siyasetinde bu kadar kısa sürede gelişip, teşkilatlarını oluşturarak, Türkiyeʹnin her köşesinde seçim kampanyasını sürdürüyoruz. Bu büyük mücadeleye ses veren herkese yürekten teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun."
 
Ziyaretlerinde kısa bir konuşmalar yapan Çağlayan şunları söyledi: "Mevcut ekonomik sistem, esnaf, sanatkâr ve KOBİʹlerin aleyhine çalışıyor. Türkiyeʹde ekonomik bir kalkınma var ancak bu adaletsiz bir kalkınma. Sekiz yılda, 16 bin aileye 620 milyar, 75 milyon insana da 54.6 milyar kaynak aktarıldı. Eğer böyle giderse Türkiye 2023 yılında borç yükü altında ezilecek ve siyaseten de bağımlı hale gelecektir." "İnşallah 13 Haziranʹda bismillah deyip yola çıkacağız" diyen Çağlayan, "HAS Partiʹyi, Numan Kurtulmuş ve arkadaşlarını tanıyorsunuz. Sizlerden istediğimiz HAS Partiʹnin içinde olduğu bir Meclisi düşünmeniz. Bu Meclis kavganın, gürültünün küfrün olmadığı bir meclis olacak" şeklinde konuştu.