BBPʹSİ ADAYI HÜSEYİN ARIDAN HABER SİTEMİZE ZİYARET

BBPʹSİ ADAYI HÜSEYİN ARIDAN HABER SİTEMİZE ZİYARET
Büyük Birlik Parti Karaman Milletvekili 1. sıra Adayı Hüseyin Arı, karamaninsesi.com İmtiyaz Sahibi Hüseyin Ölgeri Ziyaret etti.
12 Haziran Genel Seçimleri için Büyük Birlik Partisi’nden aday olan Emekli Kurmay Albay Hüseyin ARI haber sitemize ziyarette bulundu. Refah Partisinden siyasete başlayıp Fazilet Partisi Konya Milletvekilliği yapan Hüseyin Arı 2001 yılında Ak Parti kurucularından da olduğunu belirtti. Bir dönem Ak Parti içerisinde bulunduğunu yalnız Başbakan’ın tutumları karşısında siyaset yapılamayacağını düşünerek İstifa ettiğini belirtti.
 
Yaklaşık 8 yıldır Büyük Birlik Parti’si içerisinde bulunduğunu söyleyen Milletvekili adayı Hüseyin Arı sözlerine şöyle devam etti. “ Ülkem ve Milletim için ömrüm boyunca çok hizmetler verdim. Gerek Ordu Mensubu olarak gerekse Siyasetçi olarak Türk İslam sentezini düşünerek bu dava uğrunda mücadele ettim. Muhterem Rahmetli Liderimiz sayın Muhsin Yazıcıoğlu’nun Kurduğu Büyük Birlik Partisi’nin Milli ve Yerli Kimliği benim siyaset yaparak ülkeme hizmet edebileceğim şuanda tek siyasi partidir. Allah nasip ederde bu seçimde Milletvekili olduğumda herkes görecek ki halkın içerisinde halktan biri olarak hizmet edeceğim. Ülkem ve tüm İslam coğrafyası için Partimle birlikte çok büyük hizmetler yapacağız” dedi.
 
Büyük Birlik Partisi Milletvekili adayı Hüseyin Arı’nın ziyaretinden çok memnun kaldıklarını belirten haber sitemizin imtiyaz sahibi Hüseyin Ölger, “ Türk Siyaseti birçok lidere şahit oldu. Milli Görüş Lideri Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan ve Büyük Birlik Partisi Lideri Merhum Muhsin Yazıcıoğlu bu liderler içerisinde hayırla yâd edilen iki örnek mümtaz insanlardır. Sizin siyasi mücadelenizin bu çizgiler içerisinde olması bizleri ayrıca memnun etmektedir. Biz Her zaman şunu söylüyoruz Ülkemiz ve Tüm İslam Coğrafyası’nın selameti için kimler hayırlı ise onlar hizmete gelsin. Sizin samimiyetinizden şüphemiz yok, İnşallah sizler ve bizler için hayırlı olur.” Dedi.