Ak Partiʹnin Kuruluşun 11. yılı mesajı

Ak Partiʹnin Kuruluşun 11. yılı mesajı
AK Parti Karaman Teşkilatı kuruluş yılının 11. yılı sebebiyle mesaj yayınladılar. işte yayınlanan o mesajlar

 Karaman İl Başkanı Kerim Dereli, AK Partinin kuruluşunun 11. yılı sebebiyle mesaj yayınladı. Dereli mesajında şunları söyledi; "AK Parti, ülkemizin siyasi ve ekonomi alanlarında büyük sıkıntılar yaşadığı bir dönemde Başbakanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ ın önderliğinde 11 yıl önce siyaset sahnesinde yerini almış bir partidir.

AK Parti, ülkesine ve milletine hizmet aşkıyla yola çıkan Ak kadroların, maruz kaldığı her türlü engellemeye rağmen, ülkemize büyük bir gelişim ve değişim süreci yaşatmış, iç politikadan dış politikaya, eğitimden sağlığa, adaletten emniyete, enerjiden tarıma, ulaşımdan turizme, ekonomiden toplumsal yaşama, demokrasiden insan haklarına kadar her alanda devrim niteliğinde birçok ilke imza atmayı başarmış bir partidir.
AK Parti, teşkilat mensuplarımızın üstün gayretleri ve yüce milletimizin teveccühü ile girmiş olduğu tüm seçimlerden alnının akıyla birinci parti olarak çıkmış bir partidir.
Ak Parti olarak bugüne kadar yapılan hizmetleri yeterli görmüyor, ülkemizin bölgesinde ve dünyada daha da güçlü, itibarlı olması, dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasında yer alması, kronik sorunlarımızı çözerek geleceğe daha emin adımlarla ilerlemesi, demokrasimizin güçlenmesi, milletimizin refah ve mutluluğu için gece gündüz demeden tüm gücümüzle çalışmalarımıza devem ediyoruz. Durmak yok, çalışmaya devam diyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle, partimizin 11. Kuruluş Yıldönümü’nün ülkemiz, milletimiz ve demokrasimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ederken, partimize gönül vermiş, acı ve tatlı günlerinde hep yanında yer almış teşkilat mensuplarımız ile desteklerini esirgemeyen hemşerilerime en kalbi duygularımla şükranlarımı sunar, başarılarla dolu daha nice Ak yıllara dileklerimle selam, sevgi ve saygılarımı sunarım."
İl Başkanı Kerim Dereli ayrıca Kadir Gecesi sebebiyle de bir mesaj yayınladı mesajında; Birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularımızın daha da yoğunlaştığı mübarek Ramazan-ı Şerifin son günlerine yaklaşırken, Kadir Gecesini idrak etmenin coşku ve heyecanını yaşıyoruz. Kadir Gecesi, alemlere rahmet olarak gönderilen Kuran-ı Kerimin yeryüzüne indirildiği gün olması bakımından kutsal bir öneme sahiptir ve yine Kuran-ı Kerimde buyrulduğu gibi bin aydan daha hayırlı bir gecedir. Onun için bu mübarek gecenin hepimizin kalplerine, gönül dünyalarımıza ışık saçmasını,vicdanlarımızı aydınlatmasını,hepimize neşe ve huzur getirmesini temenni ediyorum. 

İnanıyorum ki bütün vatandaşlarımız bu gecenin hatırına bir hayır yarışı içine girecek; yoksullarla,mağdurlarla,mazlumlarla,ihtiyaç sahibi insanlarla dayanışma içinde olacaklardır. Bu düşünce ve duygularla Hemşehrilerimizin Kadir Gecesini tebrik ediyor; bu gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum." dedi.

AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Celallettin Güngörerʹde Partinin 11. yılı sebebiyle bir mesaj yayınladı. Celalettin Güngörer yayınladığı mesajında şunları söyledi; "Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan partimiz Türk demokrasi tarihinde çok önemli bir dönemin başlangıcı olmuştur. 
  Ak Parti bir siyasi parti olarak parti içi demokrasi,millet iradesine saygınlık, siyasi ahlak ve erdem anlamında Türk siyasi hayatına yüksek değerler manzumesi katmıştır. 
   Partimiz kuruluşundan bugüne Cumhuriyet tarihinde eşine az rastlanır şekilde başarısını her seçimde yükselterek milletle kucaklaşmıştır ve milletin kendisi olmuştur. Üç genel ve iki yerel seçimin galibi olarak kurulduğu günden bu güne kendisini millete adamış Ak Kadrolarıyla ülkemizde hayal bile edilemeyen yeniliklere ve reformlara imzalar atmıştır. 
  Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023’te Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın koyduğu hedefler doğrultusunda Türkiye, ekonomisiyle, teknolojisiyle, demokrasi ve özgürlükleriyle dünyanın gelişmiş ilk 10 ülkesi arasında yer alacaktır. Yapılan tüm reformlar,atılan dev adımlar Genel Başkanımızın koymuş olduğu bu hedeflere süratle yaklaştığımızı göstermektedir. Eğitimde,sağlıkta ve ekonomide yapılan tüm reformların yanında dış politikadaki saygınlığımız,bunun apaçık göstergesidir. 
  Hizmette ve başarıda sınır tanımayan bir anlayış içerisinde ak kadrolarıyla başarıdan başarıya koşan,partimizin kuruluşundan bu yana hizmet etmiş olan tüm değerli mensuplarını kutluyor. Bu duygu ve düşüncelerle,bu özel ve önemli bir gün de partimizin 11. kuruluş yılının ilimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

Merkez İlçe Başkanı Celalettin Güngörer Kadir Gecesi dolayısıyla da bir mesaj yayınladı mesajında; Hayır ve bereketi bünyesinde barındıran, manevi haz ve mutluluğun doruğa ulaştığı Ramazan ayını uğurlamaya hazırlandığımız bu günlerde.
Bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesiʹne kavuşuyor olmanın sevinci ve heyecanını yaşıyoruz.
Tutulan oruçlarla yapılan ibadet ve yardımlarla bir manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır. Rahmet ve mağfiretin sağanak halinde yağdığı Kadir Gecesi, faziletine inanarak idrak ettiğimiz takdirde kurtuluşumuza vesilece olacaktır. Kadir Gecesi dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, sevginin, saygının ve hoşgörünün hayatımızdaki birleştirici yönünün daha fazla öne çıktığı özel günlerdir. İslam dininde ve Türk toplumunda ayrı bir önemi ve anlamı olan bu güzel kandil günleri, kardeşlik ve dostluk duygularımızı daha da derinleştirmek, milletçe sahip olduğumuz sevgi, saygı ve dayanışma gibi asil duyguları, içinde yaşamakta olduğumuz ülkenin ve toplumun tüm fertlerine karşı da ortaya koyabilmemiz için güzel bir fırsattır bu düşünce ve temennilerle bütün teşkilat mensuplarımızın,vatandaşlarımızın,İslam aleminin,Kadir Gecesiʹni kutluyor,bu gecenin milletimize, ülkemize,dünyamıza ve tüm insanlığa barış,kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum.” Dedi.



AK Parti Kadın kolları başkanı Emine Şimşek’de kuruluşunun 11. yılı sebebiyle mesaj yayınladı. Emine Şimşek mesajında şunları söyledi; “Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğanʹın Önderliğinde çıktığımız bu kutlu yolculuk, bugün geldiğimiz noktada destansı bir harekete dönüştü.
14 Ağustos 2001 tarihinde ’Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ sloganıyla kurulan ve kuruluşundan itibaren ekonomi, dış politika, demokratikleşme gibi birçok konuda Türkiye’ye çağ atlattıran AK Parti bugün 11 yaşında.
Bizlere tek başına iktidarı teslim eden bu milletin güvenini boşa çıkarmayarak, yaptığımız hizmetlerle milletin partisi olduğumuzu ortaya koyduk. 
 AK Partinin bu gün bir dünya partisi haline gelmesinde kadınlarımızın da büyük emeği vardır. AK Parti kadınlara verdiği önemle, kadının konumunu güçlendirmeye yönelik politikalarıyla, kadınlarımızın toplum hayatında daha etkin hale getirmiştir. Bu gün partimizin her kademesinde görev alan kadınlarımız artık siyasetin nesnesi değil öznesi haline gelmiştir.
 AK Parti olarak kuruluşumuzun 11. yılında, iktidara geldiğimiz 10 yıldan beri milletimizin başını öne eğdirmeyerek, yaptığımız hizmetlerle milletimizin güvenine mazhar olduk.
 Nice 11 yıllara hep birlikte ulaşmamız dileğiyle.”

Kadın Kolları Başkanı Emine Şimşek Ayrıca Kadir gecesi sebebiyle de bir mesaj yayınladı mesajında; “Kadir Gecesi Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisidir. Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin.
Allah’ın nimet, rahmet ve mağfiretinin müminlere bol bol ihsan edildiği gece manasına gelen Kadir Gecesi’nde, bir yıllık yaşantımızı, ibadetlerimizi ve iyiliklerimizi iyi düşünecek ve ona göre hayatımıza çekidüzen vererek samimi bir teslimiyetle nefis muhasebesine gireceğiz. Bu gece hayırlı bir gece, yüreklerimiz ibadetle çarpsın, gönüllerimiz bir olsun.. 
Sevgi ve paylaşma gibi hasletlerin doruğa ulaştığı, on bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerifʹin sonuna yaklaşırken bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesiʹne erişmenin sevinç ve mutluluğunu millet olarak hep birlikte yaşıyoruz. 
14 Ağustos 2012 Salı gününü Çarşambaʹya bağlayan gece idrak edeceğimiz Kadir Gecesiʹnin tüm insanlığa rahmet, sevgi, huzur ve barış getirmesini temenni ederken, bütün insanlığın Kandilini en kalbi duygularımla kutluyorum.” Dedi.


Ak Parti Karaman İl Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Ankaralı, Kadir Gecesi münasebetiyle yazılı mesaj yayımladı. Başkan Ankaralı mesajında şunları söyledi; “Hayır ve bereketin ne olduğunu gösteren sahuruyla, cömertliği, ikramı ve paylaşmayı öğreten iftarıyla, ibadetin neşe ve coşkusunu bütün topluma yayan teravihisiyle, okunan ve dinlenen Kur’an’ın feyziyle, toplumun sosyal yaralarını şifalı elleriyle saran zekât ve fitreleriyle arınma ve yenilenme bilincimizin tazelendiği rahmet ve mağfiret ayı Ramazanın sonuna yaklaşırken bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesine erişmenin heyecan ve mutluluğunu yaşamaktayız.

Dünyamızda yaşanan sosyal ve ekonomik gelişmeler, ülkemizde yaşanan terör  odaklı olumsuzluklar insanlığın nasıl bir birlik  beraberlik, sağduyu ve kardeşliğe ihtiyacının olduğunu açıkça göstermektedir. İşte bu ulvi günlerin belirtilen insani duyguların öne çıkmasına yardımcı olması ve mübarek Ramazan bayramına  ülkemizin ve tüm Müslüman camiasının  barış, huzur ve mutluluk içerisinde girmesi dileklerimle  Mübarek Kadir Gecenizi en kalbi duygularla kutlar; Tüm insanlık alemine esenlikler getirmesini yüce Allah’tan niyaz  ederim.”