AK PARTİLİ KADINLARDAN EV TOPLANTISI

AK PARTİLİ KADINLARDAN EV TOPLANTISI
Ev toplantılarına ağırlık veren AK Parti Kadın Kolları Üyeleri, gittikleri yerlerde kadınların sorunlarını dinleyerek, partilerinin çalışmalarını anlatıyorlar.

Belediye Başkanı Kamil UĞURLU’nun eşi Hilal Hanımında bulunduğu ev toplantısında kadınlarımızın sorunları dinlendi.

 

AK Parti İl Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Emine SUCİ gezi sırasında yaptığı açıklamada, “Kadınlarımızı evlerinde ziyaret ederek onlarla iç içe olmak istiyoruz. Sorunlarını samimi bir ortamda dinleyerek hep birlikte çözüm yolları üretiyoruz.

 

AK Parti hükümetinin yaptığı hizmetleri kadınlarımızla paylaşıyoruz. 2011 Genel Seçim çalışmaları kapsamında mahalle yönetimlerimizin daha aktif hale gelmesine ve üye kayıtlarımızı artırmaya devam ediyoruz.

 

Mahalle yönetimlerimiz aracılığıyla yaptığımız ev ziyaretleri bundan sonrada artarak devam edecektir.

 

Mahalle temsilciliklerimiz evleri ayarlıyor. Mahallelerimizdeki evlere temsilcilikler aracılığıyla giriyoruz.

 

Mahalleler çok büyük oldukları için bir evde değil aynı mahallede birkaç evde toplantılar oluyor.

 

Gördüğünüz gibi bizler Ak Parti Kadın Kolları olarak durmadan dinlenmeden, Genel Başbakanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı örnek alarak onun hızına yetişmek mümkün değil ama biz de hiç durmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz.

 

Tüm İl ve İlçe Kadın Kollarında olan Üyelerimiz ile yaptığımız toplantılarda belirlediğimiz strateji doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyor ve periyodik bir şekilde mahalle ziyaretlerinin yanı sıra evlerde, köy ve beldelerde çalınmadık kapı bırakmayacağız.

 

Bu arada hastane, huzur evi, resmi kurumlar gibi ziyaretlerimiz devam ediyor.

 

Herkesin desteğini bekliyoruz.”diye konuştu