AK PARTİLİ KADINLARDAN BAŞKAN UĞURLUYU ZİYARET

AK PARTİLİ KADINLARDAN BAŞKAN UĞURLUYU ZİYARET
Karaman Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Şimşek, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Dr. Kâmil Uğurluyu makamında ziyaret etti.
Karaman Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Şimşek, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Dr. Kâmil Uğurlu’yu makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Uğurlu’nun eşi Hilal Uğurlu da hazır bulundu.
 
            Kadın kolları olarak oldukça yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını ifade eden Emine Şimşek; Belediyenin yaptığı çalışmaları da takdirle izlediklerini belirterek, Başkan Uğurlu’ya çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Şimşek, Belediye çalışmalarında kadınlara yönelik faaliyetlerin başarılı bir şekilde uygulanmasından dolayı Belediye Başkanı Uğurlu’ya ayrıca teşekkür etti.
 
            Belediye Başkanı Dr. Kâmil Uğurlu da, Ak Parti Kadın Kolları’nın sergilediği performanstan son derece memnun olduğunu söyledi. Başkan Uğurlu kadınlara pozitif ayrımcılık yapma konusunda kararlı olduklarını, bayanların daha üretken, daha mutlu ve daha huzurlu bir hayat yaşaması için belediyenin tüm imkânlarının seferber edildiğini ifade ederek, Karaman’a hizmet etmek için çalıştıklarını da sözlerine ekledi.