AK PARTİʹDEN ZİYARET

AK PARTİʹDEN ZİYARET
İnsanların Sağlığı İçin En Tehlikeli Hastalıklardan Biri De Veremdir. Ak Parti bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.
Bu haftanın Verem Savaş Eğitim Haftası olması dolayısı ile Ak Parti Teşkilat mensupları bir dizi ziyarette bulundu.
 
Tanıtım Medya Başkanı Nuriye Serin, Sosyal İşler Başkanı Mükremin Kara,  Halkla ilişkiler başkanı Celalettin Hebebci ve İl Genel Meclis Başkanı Ertuğrul Çalışkan İl Sağlık Müdürlüğü ve Verem Savaş Dispanseri’ni ziyaret ettiler. İl Sağlık Müdürü Âdem Kucur’u makamında ziyaret eden Ak Parti teşkilat mensupları insan sağlığını önemli ölçüde tehdit eden verem hastalığına karşı alınan önlemler ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
 
İl Sağlık Müdürlüğü ziyareti sonrasında Verem Savaş Dispanserine geçen Ak Parti il başkan yardımcıları Halk arasında ince hastalık ve tüberküloz olarak da bilinen verem hastalığına karşı alınacak önlemler ve hastalığa yakalananların neler yapması gerektiği konusunda da Dr. Nesrin Bilgiçli’den bilgi aldılar.
 
Nuriye Serin; Ak Parti Olarak Eğitim Haftasını Destekliyoruz.
 
Konu ile ilgili Karaman Ak Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Nuriye Serin;“Şüphesiz ki insan sağlığı dikkat edilmesi gereken en önemli unsurdur. Vatandaşımızın sağlık ve huzuru bizler için önemlidir. Hükümetimizin özellikle sağlık konusunda yapmış olduğu çalışmaları Karaman Ak Parti Teşkilatı olarak yürekten destekliyoruz.” dedi.