AK PARTİ KARAMANDA MİLLETVEKİLİ ADAYLARINI TANITTI

AK PARTİ KARAMANDA MİLLETVEKİLİ ADAYLARINI TANITTI
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karamanda Milletvekili adaylarını tanıttı.
Parti İl Teşkilatında gerçekleşen aday tanıtımına, parti genel merkez tarafından tekrar aday gösterilen Milletvekilleri Lütfi Elvan ile Mevlüt Akgün, Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, AK Parti İl Başkanı Süleyman Atik ile milletvekili aday adayları olanlar ile partililer katıldı.
Aday tanıtımında konuşan İl Başkanı Süleyman Atik, Genel Başkanları Recep Tayyip Erdoğan’a muhtar bile olamaz diyenlere karşın bu milletin kendisini ülkenin Başbakan’ı yaptığını belirterek, “Milletin partisi AK Parti kuruluşundan sadece bir yıl gibi kısa bir aradan sonra, 2002 seçimlerinde tek başına iktidar olarak çıraklık dönemine başladı. İflas etmiş, mecalsiz, itibarsız, kan kaybetmiş bir Türkiye, yeniden dirilişin ayakları üstüne kalkabilmenin sürecini 4 yıllık zaman içerisinde AK Parti iktidarı döneminde yaşadı. Yıl 2007 milletin iktidarında AK Parti’nin kalfalık dönemi başladı. Enlerin, ilklerin, ilkelerin yaşandığı bir Türkiye iç ve dışta başarılamaz denilen birçok mevzuda, adından söz ettiren içte ekonomisini düzeltmiş sosyal bir devlet olma bilinciyle dışta barışın ve güvenin, değişen dünyada kurgulanan değil kurgulayan aktörü, söz sahibi, mazlumun sesi, değer verilen bir Türkiye yeniden doğdu” dedi.
AK Parti’nin 12 Haziran’da yapılacak seçimlerde sözde, kararda milletindir diyebilmek adına siyasette edindiği 8 yıllık engin tecrübesiyle önüne hedef koyan bir parti konumuna geldiğini belirten Atik, “Sosyal, kültürel ve ekonomik açıdan dünyanın en büyük 10. ekonomik gücü olma adına mazisinden aldığı güçle önüne Cumhuriyetin kuruluşunun 100.yılı olan 2023’ü vizyon koyan, milletine ustalık döneminde çok daha müreffeh bir Türkiye sözü veren AK Parti iktidarına yeniden, 12 Haziran 2011 tarihinde milletimizle beraber erişeceğiz. Halkımızın ve Genel Merkezimizin tespitlerinde değer bulan adaylarımız Lütfi Elvan ve Mevlüt Akgün’le bir daha milletimizin hassas terazisinde değer bulma adına, yine bir seçim sürecini bugün başlatıyoruz. Bugün yeni bir gün, geçmişten aldığımız güçle, dünden daha çok bir olma, beraber olma ruhuna ihtiyacımız var. 12 Haziran 2011 tarihine kadar adaylarımızla beraber yapacağımız, 60 günlük çalışmada, göstereceğimiz azim ve gayret, geleceğimiz adına, Aydınlık bir Türkiye için, kalkınmış, dününden daha müreffeh bir Karaman için hep birlikte çalışacağız” diye konuştu.
Genel merkez tarafından yeniden Milletvekili adayı gösterilen Lütfi Elvan ile Mevlüt Akgün ise yaptıkları konuşmada AK Parti’nin Türkiye ve Karaman’a yaptığı hizmetler hakkında partililere bilgiler verdiler. 
Tanıtımın sonunda milletvekili adayı olan Lütfi Elvan ve Mevlüt Akgün partililerin tebriklerini kabul etti.