Ak Parti Gençlik Kollarından Çanakkale Şehitler için yürüyüş

Ak Parti Gençlik Kollarından Çanakkale Şehitler için yürüyüş
AK Parti Karaman Gençlik kolları, Çanakkale şehitleri için mehteran takımı ile birlikte yürüyüş yaptı.

 İstiklal Marşıʹnın kabulü ve Çanakkale zaferi münasebeti ile AK Parti Karaman İl Gençlik Kolları 18.03.2012 Pazar günü saat: 19.30’da Yunus Emre Konferans salonunda bir program icra etti. Programa Karaman Milletvekili Mevlüt AKGÜN, AK Parti Karaman İl başkanı Süleyman ATİK, AK Parti kademe başkanları, yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Karaman Gençlik Kolları Başkanı Selçuk ANKARALI;

Biz 75 milyon millet olarak, yaşlısıyla genciyle, erkeğiyle kadınıyla, Çerkeziyle, Kürdüyle, arabıyla acemiyle, kısacası şehit kanları İle sulanmış bu topraklar üzerinde her kesimiyle bir olarak beraber olarak bu mirası bu yükü omuzlarımızda taşıyoruz.

Asımʹın Nesli Diyordum Ya, Nesilmiş Gerçek,
İşte Çiğnetmedi Namusunu Çiğnetmeyecek.

Büyük dava adamı Mehmet Akifʹin bu dizelerde asım diye tasvir ettiği; Tüm dünyada kimsesizlerin kimi, sessizlerin sesi olmuş, mazlumların umudu, zalimlerin korkusu olmuş, kararlılığı ile dik duruşu ile dünya lideri olmuş başbakanımız, genel başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’DIR bizlerde onun nesilleri olmak için inançlıyız kararlıyız, dedi.

Milletvekili Mevlüt Akgün Kınalı Mehmetçiğin hikâyesini anlatarak;ʹʹBizim tarihimiz Kınalı Mehmet’in hikâyesidir, bu milletin geleceğini kınalı Mehmetler yazmıştır. Biz tarihini kanla yazan bir milletiz, milletimizin farkıdır bu. Asım çiğnetmedi vatanını çiğnetmeyecek, yedi düveli dize getiren Asım’dır. Geçtiğimiz günlerde başbakanımızın dile getirdiği işte budur. Dindar nesil asımın nesli profilidir. Bu milletin birliği beraberliği özgürlüğü için şehit olmuş Mehmetçikleri şükranla anıyorumʹʹdedi. Program Partili gençlerin hazırladıkları şiir ve sunumlarla davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

ASIMʹIN NESLİ İSTİKLAL YÜRÜYÜŞÜʹNDE BULUŞTU

İstiklal Marşıʹnın kabulü ve Çanakkale zaferi münasebeti ile düzenlenen program sonrası Yunus Emre konferans salonundan kent meydanına mehter eşliği ile istiklal yürüyüşü gerçekleştirildi yürüyüşe vatandaşların yoğun katılımı ve ilgisi vardı. İstiklal yürüyüşü istiklal marşımızın okunması İle son buldu.