AK Parti Gençlik Kolları Mahalle Temsilcilerine Seslendi

AK Parti Gençlik Kolları Mahalle Temsilcilerine Seslendi
Ak Parti Karaman Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Ankaralı, Mahallelerin Genç temsilcilerine seslenerek “Dünya’nın Örnek Aldığı Bir Partiyiz” dedi.

 Geçtiğimiz hafta sonu Kale Ongun Sosyal tesislerinde mahalle teşkilatları ile bir araya gelen Ak Parti İl Gençlik Kolları, teşkilat yapıları hakkında istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı. İl Başkanı Süleyman Atik’in de katıldığı Toplantıda konuşan Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Ankaralı, Ak Parti’nin Toplumun hassasiyetlerini dikkate alarak takdir topluyor dedi.

Yakalamış olduğu başarılı çalışmalarına her geçen gün daha yenisini ekleyerek çalışmalarına devam eden Selçuk Ankaralı, Kale Ongun Sosyal Tesislerinde ki istişare toplantısına katılan gençlik kolları üyeleri ve mahalle temsilcilerine seslendi.

Selçuk Ankaralı “  AK Parti teşkilatları olarak oluşturduğumuz düzenli ve disiplinli teşkilat yapımızla tüm dünyada dikkat çeken ve örnek gösterilebilen bir siyasi parti olduk. Genel başkanımız Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde çıktığımız bu yolda tüm amaç ve gayemiz milletimizin hizmetkârı olmaktır. Bu noktada bu toplantımıza iştirak eden bütün mahalle temsilcilerimiz bizler için son derece değerli ve önemlidir. Yaptığınız çalışmalar için teşekkür ediyor, yapacağınız çalışmalar için başarılar diliyorum” dedi.