Ahmet Ertuğrulʹdan Protesto Açıklaması

Ahmet Ertuğrulʹdan Protesto Açıklaması
Cumhuriyet Halk Partisi Karaman İl Başkan Vekili Ahmet Ertuğrul Yaşanan olayla ilgili açıklama yaptı.
CHP Karaman İl Başkan Vekili Ertuğurul yaptığı Yazılı açıklamasında; "20 Ocak Perşembe günü Partimizi Ziyaret eden eski Milletvekilimiz Fikret Ünlüʹnün gelişi ve oluşan süreçle ilgili parti Örgütümüz tarafından açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur.
CHP Karamanʹda tüm yönetim kurulları ile tek vücut olmuş Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğluʹnun tek başına iktidar sloganına sarılmış ve çalışmalarına devam etmektedir. Bu süreçte 2011 Genel Seçimlerinin aday adaylığı süreci başlamış olup eski İl Başkanımız O.Nuri Koçak Genel Merkezimizin tavsiye kararı uyarınca istifa etmiş ve aday adaylığını açıklamıştır.
Örgütümüz aday adayı olmak isteyen herkese eşit mesafede durmaktadır ve durmaya da devam edecektir fakat aday olacakların örgütlülük bilinci ile hareket etmesi ve örgütü var sayması esastır. Fikret Ünlü CHP İl Başkanlığına bu konuda bilgi vermeden ,İl Yönetimine nezaket ziyareti yapacağını bildirmiş fakat Yönetim Kurullarının bilgisi dışında aday adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulunmuştur.
Bizler örgüt olarak isteriz ki tüm aday adaylarının parti binamızda CHP Yönetim Kurullarının eşliğinde açıklama yapmasıdır, keşke Fikret Ünlü bu ziyaretinin yanında adaylığını açıklayacağını da bizlere bildirmiş olsa idi bizlerde Yönetim Kurulları olarak Basını çağırıp Partimizde bu Basın toplantısı ile ilgili fiziki şartları sağlayarak ve diğer aday adayımızı da çağırarak ikisini el ele tutturup kamuoyuna birlik bütünlük mesajı verse idik ,örgütü yok saymak CHP geleneklerine uymayan bir davranış şeklidir.
İl Başkan vekili Ahmet Ertuğrulʹun Basınaʹʹsizleri kim davet ettiʹʹ şeklindeki bilgilenme talebi de sırf bu sebeptendir, bu tür bir adaylık açıklaması konusunda sizlere bilgi verecek olan CHPʹnin yetkili organlarıdır siz sevgili Basın Mensuplarının şahsında partimizin sizlere olan yaklaşımı takdiriniz dedir, bizler isteriz ki tüm aday adaylarının el ele kol kola tek vücut halinde bir birliktelik göstermesidir.
Kamuoyunda Partimiz hakkında çıkan yersiz haberlerin bizleri rahatsız ettiğini bildirir,CHPʹnin tüm kadrolarının birlik ve bütünlük içinde olduğunu ve bunda sonrada olacağını kamuoyu ile paylaşmak istedik" dedi.