Ahmet Ertuğrul İl Kongresinde aday olacak

Ahmet Ertuğrul İl Kongresinde aday olacak
CHP Karaman İl Başkanı Ahmet Ertuğrul CHP İl Başkanlığına tekrar aday olduğunu açıkladı.

 Cumhuriyet Halk Partisi Karaman İl Başkanı Ahmet Ertuğrul, 28 Nisan Cumartesi günü yapılacak olan Karaman il kongresi için tekar il başkanı olduğunu açıkladı.

Ahmet Ertuğrul yaptığı açıklamasında; Karamanlı Hemşerilerimiz ve Değerli Cumhuriyet Halk Partililer

Ülkenin güvenliğini ve bütünlüğünü, ulusal birliği, ekonomik ve siyasal bağımsızlığı, yurtta ve Dünya da barışı koruyup güçlendirmeyi ve toplumsal dayanışmayı amaç sayan Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir yılı aşkın süredir bu onurlu görevi yani Cumhuriyet Halk Partisi Karaman İl Başkanlığını sürdürmekteyim. Bu süre içerisinde partimizin bütün kademelerindeki arkadaşlarımızdan katkı ve destek aldım, tüm partililerimize verdikleri katkı ve destekten dolayı şükranlarımı sunarım.

Bilindiği gibi 28 Nisan 2012 Cumartesi günü saat 11.00 de Yunus Emre Konferans Salonunda İl Kongremiz yapılacaktır, bugüne kadar partimizin bütün kademelerindeki partililerimiz ilçe başkanlarımız, yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları ve delegelerimizin desteklerini alarak yeniden Cumhuriyet Halk Partisi Karaman İl Başkanlığına aday olmaya karar verdim. Partililerimize ve Karaman halkının bilgilerine sunar, kongremize katılımlarınızı beklerim. Saygılarımla