AÇLIĞI VE UMUTSUZLUĞU ORTADAN KALDIRACAĞIZ

AÇLIĞI VE UMUTSUZLUĞU ORTADAN KALDIRACAĞIZ
Seçim çalışmaları için Cumartesi pazarını gezen Hak ve Eşitlik Partisi İl Teşkilatı ve Milletvekili adayları Yücel ALTUN ve Saniye KANGOOĞLU pazarcı esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldiler.
Pazar esnafını sorunlarını dinleyen  Yücel ALTUN
Bu ülkenin insanları çocukluklarını,gençliklerini,emekliliklerini,yaşlılıklarını hiçi bir zaman için yerinde ve gereğince yaşayamadılar.Bu Ülkede milyonlarca insan çok  ufak şeylerin hayallerini kurarak,onlara kavuşmak isteyerek yaşam mücadelesi vermişlerdir.Hayallerine de kavuşamadan sessi sedasız bu dünyadan göçüp gitmişlerdir.
Halkımızın ekonomik gücünün arttırılması,işsizlik ve yoksulluğun sona erdirilmesi için ülkenin tüm imkanları seferber edilmelidir.Ekonomik ve sosyal sorunlar ülkenin bir numaralı işi,meselesi ve problemidir.
Pazarcı esnafımız ürünlerin satamamaktan,vatandaşımızda ürünlerin fiyatlarının yüksekliğinden şikayetcidir.Artık sadece temel ve zorunlu ihtiyaç maddelerini almaya çalışan halkımız, Cennet misali ülkemizde bolca yetişen çeşit- çeşit meyvenin artık tadı bile unutmuştur.
Pazarcı esnafımıza ürün ucuz geldi de vatandaşımıza  ucuz ürün mü  satmak mı  istemiyorlar.Tabi ki hayır…. Yüksek maliyetler nedeniyle ; pahalı akaryakıt ve yüksek vergi ler nedeniyle  ürün satamıyorlar.
Artık vatandaşın üzerinde bir kambur olan bu vergi yükünün hafifletilmesi ,vatandaşlarımızın da arzu ettikleri yüzlerinden tebessümün eksik olamadığı   bir yaşam standartına ulaşılması gerekmektededir.
Bizim dönemimizde Halkın hakkı olan her  ne varsa halka iade edilecektir. Dedi.