Yusuf Ünalan Karaman FK'ye tavsiyelerde bulundu

Yusuf Ünalan Karaman FK'ye tavsiyelerde bulundu
Eski Kulüp Başkanı Yusuf Ünalan Karaman Futbol Kulübüne bazı tavsiyelerde bulundu.

Son iki maçta yenilgi yaşayan Karaman Futbol Kulübü için tavsiyelerde bulunan Yusuf Ünalan, kan değişikliğinin yapılması gerektiğini söyledi.

Yusuf Ünalan yaptığı basın açıklamasında; " Sevdalanmak başka bir şey yaşayan bilir. İnsan sevdi mi gönülden derdi ile dertlenir sevdiğinin, ilaç olmaya çalışır hastalığına, başarısını paylaşır mutlu olur. Yolunda bir engel görse sevdiğinin o engeli aşması için elinden ne gelirse yapar. Doğrusunu takdir eder yanlışını gördüğü zaman uyarır dikkatini çeker ki zarar görmesin sevdiği... Ağaçtan düşenin halini ağaçtan düşen anlar. Başkanlık yaptığım dönemlerde ne zorluklar yaşadık bu zorlukları nasıl aştık hedefe ulaşmak için ne fedakarlıklar yaptık hala dün gibi gözümün önünde..

Elimizden geldiğince beraberce yönetim kurulunda çalıştığım arkadaşlarımda çok iyi hatırlar.
Güzel başlayan bir dönem var bu sene futbol adına Karamanımda..
Bazen inişler çıkışlar olsa da samimiyetle dostlukla engellerin aşıldığını da görüp mutlu oluyorum.
Tecrübemizden hareket ederek zaman zaman sosyal medya veya basın yolu ile katkı vermeye çalışıyorum.
Şimdi gördüğüm en önemli nokta ise ivedi bir kan değişikliğidir.
Son dört müsabaka da 9 puan kaybettiğimizi üzülerek takip ettim. Deplasmanda 6 gol attığımız takıma kendi evimiz de mağlup olmayı zaten hiç kabullenemiyorum.
 
İkinci yarı 3 maç 2 mağlubiyet..
Devre arası takımların toparlanma dönemi ve ikinci yarıya hedefe yürüme noktasında iyi bir başlangıç yapmak adına en dikkat edilmesi gereken dönemdir.
Bu dönemi nasıl geçirdik ki 3 maçta 2 mağlubiyet aldık. Cevaplanması gereken sorular ve çözümlenmesi gereken problemlerin takıma sirayet ettiğini görüyorum.
Bir kan değişikliği olması gerektiği kanaatindeyim.
Tüm sorumluluklarını yerine getiren canla başla çalışan bir Başkanımız ve Yönetim Kurulumuz var, ilk yarıda güzel bir performans sergileyen futbolcu ekibimiz de var.
Mental açıdan bir eksiklik mi doyuma çabuk ulaşma mı desem bilemiyorum. Ama özellikle çok önem arz eden ikinci yarı maçlarında sahamızda puan kaybetmemiz hiç hayra alamet gibi durmuyor.
Benim görevim gördüğümü bildiğimi hissettiğimi sevdamız Karamanın futbol adına güzel bir süreçle bugüne kadar gelen değerli Başkan ve Yönetim kuruluna iletmek. Başka da hiçbir gayem ve hedefim yoktur açık ve net...
Tam bu noktada bir müdahale gerektiği bir kan değişikliği gerektiğini burdan belirtmek isterim.
Bu benim sevdama olan borcumdur. Tabi ki alınacak bütün kararlar değerli Başkan ve Yönetm Kuruluna aittir..
Sevgi ve saygılarımla.." dedi.