Yusuf Ünalan Karaman FK yöneticilerini uyardı

Yusuf Ünalan Karaman FK yöneticilerini uyardı
Karaman Gençler Birliği Kulübünün eski başkanı Yusuf Ünalan, Son günlerde Karaman FK 'de yaşanan olayları hakkında bir yazı yayınladı.

Karaman Gençler Birliği Eski Başkanı Yusuf Ünalan yayınladığı yazısında, Kulüp yöneticilerinin birlik ve beraberlik içerisinde daha güçlü olabilecekleri ve Pirinç içinde ki beyaz taşa dikkat edilmesi gerektiğini belirterek Fitneye dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.

Yusuf Ünalan yayınladığı mesajında şunları söyledi; " 

BU TOPRAĞIN ÇOCUKLARI
Masumdur bu toprağın çocukları ve mazlumdur. Tek Sevdası Karaman'dır ve Karamanlıdır. Kimi yurt dışında uzaktan yaşar sevdasını, kimi de başka şehirlerden hasret çeker. En zor olan ise Karaman da yaşamaktır Karaman sevdasını...
Bu toprağın çocukları dedim ya aynı sevdadır aslında yaşadıkları kimi yakından kimi uzaktan...
Karaman'da yaşayan sevdalıların çok daha zordur işi bence...
Bu duyguyu her şeye rağmen bir gram eksiltmeden taşımak yürekli insan işidir..
Kimseye küsemez ve kimseye darılamazlar. Mesele memleket sevdası olunca hep içlerine atarlar. Düşmanın attığı kurşundan daha çok dostun attığı gülün dikeni yaralar ve daha çok acı, verir bu toprağın Karaman'da yaşayan sevdalılarına...
 
Ne zaman Karaman sevdası ile öne çıkıp sorumluluk alsa, devamlı en ağır eleştirileri alırlar ve susarlar susarlar susarlar... Yeter ki hedefe varılsın ve Karaman adı yaşasın diye kendileri yıpranır, üzülür ve yorulurlar.
Zafere ulaşıldığı zaman da gariptir onlar...
Asıl Kahraman olmalarına rağmen başarıyı herkes sahiplenir onlardan önce..
Kimse bilmez ve görmez zafere ulaşmadan hangi dalgalarla, hangi fırtınalarla uğraşıp savaştıklarını...
Çünkü asıl bakılan mesele geminin sağ salim kıyıya ulaşıp ulaşmadığıdır.
Karaman Futbol Kulübü de tüm Karaman sevdalılarının göz bebeğidir. Karamanlı olan Mehmet Ali Han bu güzide kulübün Onursal Başkanı ve Kulüp Ailesinin Reisidir. Onun liderliğinde Karaman Futbol Kulübümüz müthiş bir ivme yakalamış ve uzun zamandır tüm Karamanlıların özlemle beklediği bir pozisyona gelmiştir. Karaman Futbol Kulübü ailesinin yönetim kadrosunda yer alan Ahmet Kapar ve ekibide ellerinden gelenin en iyisini yapmak adına Mehmet Ali Han liderliğinde bugüne kadar emek vermişlerdir.
 
Beraberce çıkılan bu yolda başarılı bir süreç yaşanmış ve şampiyonluk iddiası en üst perdeden seslendirilmektedir.
Böyle bir aile ortamında bu yaşanan başarılı süreci çekemeyen içten içe ne FİTNE çıkarsam diyen var mıdır yok mudur bunun kararını hep beraber vermek ve bu güzel oluşuma bir zararı dokunmadan bertaraf etmek gereklidir.
 
Pirinç ve beyaz taş misali yani..
 
Şu uyarımı da bir Karaman aşığı olarak kendime görev biliyorum. Pirincin içinde ki BEYAZ TAŞTIR en tehlikeli olan çünkü pirinç gibi gözükür.
 
Pirincin içinde ki BEYAZ TAŞTAN Rabbim Karaman Sevdalılarını esirgesin...