Yıldızlar Futbol Müsabakaları Sona Erdi

Yıldızlar Futbol Müsabakaları Sona Erdi
Karaman’da, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen Okullar Arası Yıldızlar Futbol İl Birinciliği müsabakaları sona erdi.

2017-2018 eğitim öğretim yılı okul sporları faaliyet programı kapsamında düzenlenen okullar arası yıldızlar futbol il birinciliği müsabakaları 13 okul takımından 234 sporcunun birincilik mücadelesine sahne oldu. Yunuskent Futbol Sahası’nda 1 hafta boyunca devam eden karşılaşmalarda sporcular il birinciliği için kıyasıya mücadele etti. Çekişmeli geçen müsabakalar sonunda erkekler kategorisinde Makbule Orman Ortaokulu birinci, İstiklal Ortaokulu ikinci, Sabiha Gökçen Ortaokulu üçüncü, Özel Başarı Ortaokulu dördüncü olurken kızlar kategorisinde Alparslan Ortaokulu birinci ve İmam Hatip Ortaokulu ikinci oldu. Müsabakalarda kategorilerinde şampiyon olan takımlar bölge müsabakalarında Karaman’ı temsil etmeye hak kazandı. 
Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, Şube Müdürleri Mustafa Karadeniz, Cavit Bardak ve beden eğitim öğretmenleri tarafından verildi.