Yeniden Refah aday adaylarını tanıttı

Yeniden Refah aday adaylarını tanıttı
Yeniden Refah Partisi Karaman Teşkilatı Basın mensuplarına kahvaltı da bir araya gelerek Milletvekili aday adaylarını tanıttı.
Yeniden Refah Partisi Karaman İl Başkanlığın düzenlediği Aday Adayları Tanıtım Toplantısına Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Mustafa Sarı, İl Başkanı Ahmet Taşkıran, Milletvekili Aday Adayları Kerim Topak, Nevzat Akdağ, Şuayip Eroğlu, Gökhan Özyer, Gülnur Çelebi, Seçim Koordinasyon birimi Başkanları, partililer ve çok sayıda basın mensubu katıldı.
 
Toplantı öncesinde kısa bir konuşma yapan Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ahmet Taşkıran, il genelinde aday adaylığı için genel merkeze 7 başvurunun yapıldığını belirtti, 5 aday adayı burada diğer 2 aday adayının ise il dışında olduğu için katılamadıklarını söyledi.
 
Taşkıran, "Genel Başkanımız Dr. Muhammed Ali Fatih Erbakan’ın cumhurbaşkanı için gecemizi gündüzümüze katıp var gücümüzle çalışacağız. En büyük hedef ve gayretimiz budur. Bugün itibariyle Bugün de değerli Aday adayı kardeşlerimle çalışacağız. Karaman İlimizin merkez ilçesi dâhil 6 ilçemiz, 5 beldemiz ve bütün köy, mahalle ve sandıklarda temsilcimiz var. Elhamdülillah. Bu aday adayı tanıtım toplantımızla seçime başlıyoruz" dedi.
 
İktidar partisinin ittifak teklifinden sonra yaşananları anlatan Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Mustafa Sarı, “Biz Ülkemizin, vatandaşlarımızın ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz için 30 maddelik teklif verdik. Ayrıca Genel Başkanımız Dr. Muhammed Ali Fatih Erbakan geniş ve kapsamlı istişareler sonucu 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan 13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerine tek başımıza gireceğiz kararı çıktı. Bunu da genel merkezimiz önünde bir miting havası eşliğinde tüm Türkiye’ye duyurdu.” dedi.
 
Yeniden Refah Partisi Karaman Milletvekili Aday Adayları Kerim Topak, Nevzat Akdağ, Şuayip Eroğlu, Gökhan Özyer, Gülnur Çelebi kendilerini basına tanıttı.