Yeni Yönetim Yeni Hoca.. Takım çok güzel gidiyor

Yeni Yönetim Yeni Hoca.. Takım çok güzel gidiyor
Karaman Futbol Kulübü, yeni teknik ekibi basın toplantısı ile tanıttı.
Karaman Futbol Kulübünün yeni yönetimi göreve başladığı günden itibaren değişim rüzgarları esiyor. Şehirde yeniden doğan futbol kültürü değişimleri de beraberinde getirdi.
 
New Karaman Otel’de basın mensuplarıyla bir araya gelen Karaman FK Yönetimi, bugüne kadar yapılan değişikler ve yeni teknik ekibi tanıttı.
Karaman FK Onursal Başkanı Mehmet Ali Han basın toplantısında, “Tespitlerimize göre sportif olarak kulübümüzde Salih hocamızla yollarımızı ayrılmaya karar verdik. Salih hocama ve ekibine şimdiye kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kendileriyle iyi niyetli olarak karşılıklı anlaşarak güzel bir biçimde ayrıldık. Ayrıca kulüp müdürümüz Murat Doğruöz ile de aynı şekilde ayrıldık. Ona da sizlerin huzurlarınızda verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.
 
PRO LİSANSLI TEKNİK ADAM GELDİ
Teknik Direktör Salih Eken ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına UEFA Pro Lisans sahibi teknik direktör Volkan Uluç getirildi. Kendisiyle 1,5 yıllık anlaşmaya vardıklarını söyleyen Onursal Başkan Mehmet Ali Han, yönetim olarak Uluç’a takımı emanet ettiklerini söyledi.
 
"TECRÜBELERİMİ BURAYA AKTARMAK İSTİYORUM"
 
Toplantıda konuşan Karaman FK’nin yeni teknik direktörü Volkan Uluç, büyük bir projenin alt yapısını oluşturacak olmaktan çok mutlu olduğunu belirterek, “Şimdiye kadar Avrupa’da çalıştığım için tüm ekip sağ olsun iyi bir iletişimde bulundular. Tabi ki bu alt yapıyı oluştururken birkaç zorluklarla da karşılaşacağımızı biliyoruz. Teknik hoca olarak Karaman’a geldiğim de Avrupa standartlarındaki bütün tecrübelerimi buraya aktarmak istiyorum” dedi.