YALANLARINDAN BIKTIK İSRAİL

YALANLARINDAN BIKTIK İSRAİL
Başbakan Erdoğan grup toplantısında İsrailden yaka silkti
İsrail askerlerinin uluslararası sularda Gazzeʹye yardım götüren Türk gemisi Mavi Marmaraʹya saldırmış ve ilk belirlemelere göre 9 Türk vatandaşı hayatını kaybetmişti.
 
Ankaraʹya iner inmez ilginç açıklama
Olay yaşandığı sırada Şiliʹde bulunan Başbakan Erdoğan, ilk açıklamasında sakin ifadeler kullandı. Ardından bugün sabah saatlerinde Ankara Esenboğa Havalimanıʹna inan Erdoğan uçakta ilginç bir açıklama yapmış ve ʹBir karar aldık, umarım milletimiz
için hayırlı olurʹ demişti.
 
Başbakanʹın zaman zaman sesi kısıldı
Peşi sıra Ankaraʹda kritik görüşmeler yapan Başbakan Erdoğan gurup toplantısına yaklaşık 1.5 saat ertelemek zorunda kaldı. Ardından Ak Parti Gurup toplantısında konuşmaya başlayan Başbakan Erdoğan, çok sert açıklamalar yaptı. Konuşması sırasında oldukça sinirli olduğu gözlenen Başbakanʹın zaman zaman yüksek ses tonu kullanmasından ötürü su molası vermesi dikkat çekiciydi.
 
Erdoğan yaka silkti
Erdoğanʹnın konuşmasında en dikkat çekici görüntü ise İsrailʹden yaka silktiği anlardı. Tipik bir Türk vatandaşı tepkisi olan yaka silkme hareketi AKP Gurup toplantısında başbakan tarafından da kullanıldı. ʹAtık yeter. Yalanlarınızdan bıktıkʹ diyen ;Başbakan Erdoğan İsrailʹden yaka silkti.