Veysel Göktekin AK Parti den aday adayı oldu

Veysel Göktekin AK Parti den aday adayı oldu
Veysel Göktekin, AK Parti Karaman Milletvekilliği için aday adayı oldu.

 Veysel Göktekin Ak Parti aday adaylığı konusunda bir açıklama yaptı;

Değerli meslektaşlarım; Erken seçim kararının açıklanmasından sonra AK Parti teşkilatından bazı yöneticiler başta olmak üzere, sivil toplum önderlerini, geçmişte siyaset yapmış yakın dostlarımı ve meslektaşlarımı ziyaret ettim ve çeşitli konularda istişarelerde bulundum. Yaptığım bu istişareler sonucunda Üniversitedeki görevimden istifa ederek AK Parti Karaman İl Başkanlığına milletvekili aday adaylığı için başvurumu  yaptım.  
Millete hizmet yolunda ben de varım diyorum. Şüphesiz; Ak Parti’den aday adayı olmak ve milleti Meclis'te temsil eden 600 milletvekilinden biri olmayı istemek büyük ve iddialı bir iş. Bu büyük ve iddialı işe Veysel Göktekin olarak ben de talibim. İş dünyasında, gazetecilikte, sivil toplum örgütlerinde ve devlet kademelerinde uzun yıllar edindiğim tecrübelerimle bu yüce göreve hazır olduğuma inanıyorum. Siyasetteki iddiam, Karaman ve Yeni Türkiye’ye daha fazla hizmet etmektir. 
Milletlerin hayatında çok özel dönemler vardır. AK Parti’nin varlığı, icraatları, bu özel dönemlerden biridir. AK Parti'nin, kurulduğu günden itibaren gönüllü bir neferi, candan destekçisi oldum. 2002-2006 yılları arasında Memur-Sen Karaman İl Başkanlığı  yaptığım dönemlerde Ak Parti Karaman teşkilatları ve AK Partili Belediye Başkanları ile ortak çalışmalarımız ve mesaimiz oldu. 
İş dünyasında, gazetecilikte, sivil toplum örgütlerinde uzun yıllar görev yaptım. Çok zor şartlar altında devletimizin önemli birimlerinde görev yaptım.  Görev aldığım her işte bilgi ve tecrübe edindim. Edindiğim geniş çaplı deneyimimi, adayı olduğum AK Parti ve milletimle paylaşmak istiyorum. Bu doğrultuda hedefim; vatanıma, milletime, Karaman’a ve Karamanlıya hizmet etmektir.  
Bunun için öncelikle AK Parti teşkilatlarımızın, Parti Genel Merkezimin desteği ile halkımın destek ve teveccühünü bekliyorum. Partim beni milletvekili adaylığına layık görürse, halkımın da teveccühü ile hem ülkeme, hem de Karaman’a önemli hizmetlerde bulunacağıma yürekten inanıyorum. 
Geçmişte Memur-Sen Karaman Kurucu İl Başkanlığı ve gazetecilik yapmış bir kardeşiniz olarak, sivil toplum örgütlerinin tabana ne kadar vakıf olduğunu ve tabanın sesini yukarıya nasıl yansıtması gerektiğini biliyorum. Bu vesile ile sorunu başka yerlere sevk etmek değil, yerinde çözmek ve bizzat ilgilenmek için AK Parti Karaman Milletvekili aday adayı oldum. Karaman’ın Türk iş dünyasında sanayi, ticaret ve tarım alanında ne kadar önemli ve büyük payı olduğunu, bununla birlikte ekonomik platformdaki tüm eksikliklerini bilen bir kardeşiniz olarak İlimizin ihtiyaç duyduğu tüm siyasi ve ekonomik atılımları gerçekleştirmek gibi büyük hedeflerim var. 
Tüm bunlarla birlikte, ihtiyaçları ve öncelikleri doğru tespit ederek zaman ve kaynak israfını önlemek hedeflerim arasındadır. Bu doğrultuda Adalet ve Kalkınma Partisi İl ve İlçe Teşkilatları ile birlikte Valiliğimiz, Belediyelerimiz, Üniversitemiz ve Sivil Toplum Kuruluşlarımız ile işbirliği yapıp, Karaman ve ilçelerinin sorunlarını-ihtiyaçlarını belirledikten sonra bu sorunların çözümünü sağlayacak kısa, orta ve uzun vadeli planlar yapmak en önemli amacımdır. 
NEDEN AKPARTİ’DEN ADAY ADAYI OLDUM? 
AK Parti sadece Türkiye’nin değil, mazlum coğrafyaların ümidi olan bir partidir. AK Parti milletin partisidir. Milletin içinden birisi olarak AK Parti saflarında siyasete atılmaktan mutluluk duymaktayım. Çünkü AK Parti'nin davası, binlerce yıllık geçmişe sahip. AK Parti, dünyayı güneş gibi aydınlatan yüce bir medeniyetin günümüzdeki sancaktarlığına, hizmetkârlığına talip bir partidir. AK Parti, Türk milletinin binlerce yıldır kesintisiz şekilde süren devlet silsilesinin bugünkü adı olan Türkiye Cumhuriyetini yaşatmak için gece gündüz çalışan bir partidir.
AK Parti, Sultan Alparslan’ın 26 Ağustos 1071’de kazandığı Malazgirt Zaferi’yle tapusuna sahip olduğumuz Anadolu’yu ilelebet vatanımız, yurdumuz olarak muhafaza etme davasının takipçisi olan bir partidir. AK Parti, ecdadın mirası üzerinde inşa edilen bu ülkeyi büyütme davasını kendi davası olarak kabul etmiş bir partidir.
AK Parti iktidarı; eğitimde, sağlıkta, adalette, emniyette, ulaştırmada, enerjide, toplu konutta, sosyal yardımlarda hem milletin gönlünü kazanan hem de Türkiye'ye çağ atlatan siyasal bir güçtür. Ak Parti Hükümetinin eğitim, sağlık, ekonomi, dış politika atılımları, tüm dünyada gıpta ile takip ediliyor. Asıl yükseliş bundan sonra gerçekleşecektir. 24 Haziran seçimleri; Türkiye için 'yüzyılın seçimi'dir desek yeridir. Aziz milletimiz AK Partiye 2002’den beri nasıl sahip çıkıp tek başına iktidar yaptıysa 24 Haziran’da da Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ilk turda Türkiye Cumhuriyeti'nin Birinci Başkanı olarak seçecektir. AK Parti'nin Anayasa yapacak çoğunluğu sağlaması, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın devlet başkanlığını kazanması; Yeni Türkiye’nin huzur, güven ve istikrarı için önemlidir. Yüce Allah’ın izniyle, AK Parti’nin kazanacağı yeni bir seçim zaferi; Yeni Türkiye için, huzur ve istikrarın devamı demektir. 
Bu duygu ve düşüncelerle 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerinin Ülkemize ve Karaman’ımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, Karaman’daki tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyor tüm halkımızı sevgi ve saygı ile selamlıyorum. 
 Ayrıca, bu zorlu yolculuğumda, bana destek veren, haber sitesi , gazete ve sosyal medyada yer veren tüm meslektaşlarıma teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum. 

 

 

 

 


VEYSEL GÖKTEKİN KİMDİR? 
1965 yılında Karaman merkeze bağlı Karacaören köyünde doğdum. İlk ve ortaöğrenimimi Karaman’da tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesinden mezun oldum. 1987-1990 tarihleri arasında Konya’da şeker imalatı üzerine ticaret yaptım. Körfez Krizi nedeniyle ticareti bıraktıktan sonra, daha önce fahri olarak yürüttüğüm gazetecilik mesleğime 1990 yılından sonra profesyonel olarak devam ettim. Konya Postası Bölge Gazetesinde 7 yıl boyunca muhabirlik, köşe yazarlığı ve temsilcilik yaptım. Bunlarla birlikte İhlas Haber Ajansı ve Türkiye Gazetesinde muhabirlik, Karaman Hamle Gazetesinde genel yayın yönetmenliği yaptım. 1992-1993 öğretim yılında Karaman Merkez Burunoba köyü İlköğretim Okulunda vekil öğretmenlik yaptıktan sonra 1994-1995 yıllarında yaklaşık iki yıl boyunca Karaman Sanayici ve İşadamları Derneğinin (KARSİAD) sekretaryasını yürüttüm.
Gazetecilik yaptığım dönemlerde  Karaman Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kuruluna seçilerek çeşitli görevlerde bulundum. 1996 yılında Karaman Ticaret ve Sanayi Odası üyelerini ve Karaman’ı tanıtıcı, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Kataloğu niteliğinde bir kitap hazırladım. 
 Kamudaki ilk memuriyetime 07 Şubat 1997 tarihinde Tekirdağ Sigorta İl Müdürlüğünde başladım. Tekirdağ, Konya, Karaman Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüklerinde memur ve şef pozisyonlarında çalıştım. Tekirdağ’dan döndükten sonra 2002 yılında Karaman’da Memur-Sen ve Büro Memur-Sen’i kurdum.  
2002-2006 yılları arasında Memur-Sen İl Temsilciliği yaptım. Görev sürem içerisinde Karaman’da Memur Sen’i 11 iş kolunda kurdum ve kurumsallaştırdım.  Şubat 2010’da Şırnak Üniversitesine naklen atandım ve 2010-2017 yılları arasında Sosyal Bilimler Enstitü Sekreterliği, Şube Müdürlüğü ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkan Vekilliği ve Mühendislik Fakültesi ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde Fakülte Sekreterliği yaptım. Şırnak Üniversitesinde yaklaşık 8 yıl görev yaptıktan sonra, 2017 yılında Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesine naklen atandım ve Şube Müdürü olarak görev yaptım. Evli ve üç çocuk babasıyım.