Vali Tuncay Akkoyun, Karaman FK'nin sezon açılışına katıldı.

Vali Tuncay Akkoyun, Karaman FK'nin sezon açılışına katıldı.
Karaman Valisi Tuncay Akkoyun 2022-2023 Futbol Sezonu Açılış Programı’na Katıldı
Vali Tuncay Akkoyun, Karaman FK tarafından düzenlenen 2022-2023 Futbol Sezonu Açılış Programı’na katıldı.
 
Program dolayısıyla Karaman Futbol Kulübü yönetimi, teknik ekibi, oyuncuları ve taraftarlarıyla bir araya gelen Vali Tuncay Akkoyun, etkinlikte bir konuşma gerçekleştirdi.
 
“Karaman Futbol Kulübü, arkasında taraftarını görünce daha da güçlenir, daha da başarılı olur.”
 
Konuşmasına Karaman Futbol Kulübü ailesiyle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek başlayan Vali Tuncay Akkoyun, “Biz Karaman Futbol Kulübümüzün ilk antrenmanına da gitmiştik. Orada da söylemiştik. Burada bir kere daha tekrar ediyoruz. Biz bu kadroya güveniyoruz. Kulübümüz, yönetimiyle, teknik ekibiyle, oyuncusuyla inşallah bu sene çok başarılı bir sezon geçirecek. Buna yürekten inanıyoruz. Biliyorsunuz Karaman Futbol Kulübü arkasında taraftarını görünce daha da güçlenir, daha da başarılı olur. Sağlam bir ekip var. Sağlam bir kadro var. Aslan gibi futbolcularımız var. Hepsi inanmış, hepsi bu sene şampiyon olacağına yürekten inanıyor. Bu inançlarını da sahaya yansıtacaklar.” ifadelerini kullandı.
 
“Karaman Futbol Kulübünün büyümesi, gelişmesi; şehrimizin gelişmesi, kalkınması ve tanıtımı demektir.”
 
Konuşmasının devamında, Karaman Futbol Kulübünün, Karaman’ın gelişmesine, kalkınmasına ve tanıtılmasına önemli katkılar sağladığını vurgulayan Vali Akkoyun, “Karaman Futbol Kulübünün büyümesi, gelişmesi; şehrimizin gelişmesi, kalkınması ve tanıtımı demektir. İnşallah bu sene şampiyon olacağız. Biz, birbirimize ve Karaman’a bir söz verelim: inşallah bu sene şampiyon olacağız ve inşallah Karaman’ı Süper Lig’e çıkaracağız. Karaman bunu hak ediyor. Karaman buna inanıyor. Kadro buna inanıyor. Bizler kalben yanınızdayız, maçlara da bizzat gelip destekleyeceğiz. Hepinize başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.
 
Programın devamında Karaman Futbol Kulübü camiası tarafından Vali Akkoyun’a, günün hatırasına 70 numaralı Karaman FK forması hediye edildi.