VALİ KAHRAMAN, ŞAMPİYON BASKET BOL TAKIMINI ÖDÜLLENDİRDİ

VALİ KAHRAMAN, ŞAMPİYON BASKET BOL TAKIMINI ÖDÜLLENDİRDİ
Vali, Türkiye Ligi Şampiyonasında turnuvayı şampiyon olarak tamamlayan İl Özel İdaresi Basketbol takımını kabul ederek ödüllendirdi.
Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen ödül törenine Vali Kahraman’ın yanı sıra İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Baldız, İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Ali Terlemez, İl Özel İdaresi Basketbol Takımı Antrenörü Coşkun Beyaz ve sporcular katıldı. Vali Süleyman Kahraman şampiyon sporcuların ödüllendirildiği törende yaptığı konuşmada; “ İl Özel İdaresi Basketbol takımımız 55 ilin katıldığı 12 Dev Adam Basketbol Okulları 8.Türkiye Ligi Şampiyonasını birincilikle tamamlayıp Türkiye şampiyonu olmuşladır. Şampiyon olmak  kolay değildir. Bir sürü sıkıntılara göğüs gerip, büyük fedakârlıkta bulunarak şampiyon olan genç arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
 
Valilik olarak her zaman sporcularımızı desteklemeye devam edeceğiz. Marifet iltifata tabidir dolayısıyla başarıların her zaman ödüllendirilmesi gerekmektedir. Bizde ilimizi en iyi şekilde temsil ederek birinciliğe ulaşan sporcularımızın bu başarılarını altınla ödüllendiriyoruz. Ben antrenörleri başta olmak üzere İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Salih Baldız’a, sporcularımıza, ailelerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sporcularımızın başarılarının devam etmesini diliyorum dedi.
Vali Süleyman Kahraman yaptığı konuşmanın ardından İl Özel İdaresi Basketbol takım oyuncularını tek tek tebrik ederek, başarılarının devamını diledi ve sporcuları yarım Cumhuriyet altın ile ödüllendirdi. Ödül töreni hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.