TÜRKİYE ŞAMPİYONU BOKSÖR ALTINLA ÖDÜLLENDİRİLDİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONU BOKSÖR ALTINLA ÖDÜLLENDİRİLDİ
Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu, Türkiye Şampiyonu olan Halime Merve Uçkun ile antrenörü Adem Ozanı makamında kabul ederek Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.

 Ziyarette konuşan Boks İl Temsilcimiz ve Boks Antrenörü Adem Ozan,  sporcusu Halime Merve Uçkun’un şampiyona öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini söyledi.
Şampiyonaya 35 ilden toplam 325 sporcunun katıldığını dile getiren Ozan, müsabakalar sporcular arasında kıyasıya geçti. Genç bayanlar kategorisinde 54 kiloda ringe çıkan boksörümüz Merve Halime Uçkun kendi kategorisinde 21 sporcu arasından Türkiye Şampiyonu olmayı başardı. Alınan bu başarı sayesinde Karaman tarihinde bir ilke imza atmanın sevincini ve haklı gururunu yaşadık. Halime’nin 2010ʹda Türkiye ikinciliği, 2011ʹde Türkiye ikinciliği, 2012ʹde ise Türkiye Şampiyonu olması performansın her yıl giderek arttığı ve daha büyük başarılara imza atacağının bir göstergesidir." dedi.
Merve Halime Uçkun ise antrenörü ile başarıya inandıklarını ve şampiyonaya çok iyi hazırlandıklarını söyledi.
Avrupa şampiyonasında şampiyonluğu hedeflediğini de ifaden eden Uçkun, ülkemi ve Karamanʹı en iyi şekilde temsil edeceğim. Bugünlere gelmemde büyük emeği olan antrenörüm Adem Ozan’a çok teşekkür ediyorum" dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu’da Genç Bayanlar Türkiye Boks Şampiyonasında 54 kiloda Türkiye Şampiyonu olan Halime Merve Uçkun’un bu başarısı bizleri çok memnun etmiştir. Bizlerin bu başarılı sporcumuza destek olmamız halinde ileride Karaman’ımıza uluslar arası müsabakalarda bizlere madalyalar getirmemesi içten bile değil. Karamanımızın adının duyura bilme adına tüm brançlarda mücadele eden sporcularımıza sahip çıkmamız gerekir dedi.
Daha sonra İl Müdürü Kasım Aydoğdu, 54 kiloda Türkiye Şampiyonu olan Halime Merve Uçkun ile antrenörü Adem Ozan’ı Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.