Teknoloji Sağlık Merkezi Açıldı

Teknoloji Sağlık Merkezi Açıldı
Teknoloji Sağlık Merkezi, son teknoloji ile yenilenen binasında düzenlenen açılış ile hizmete başladı.

Teknoloji Sağlık Merkezi daha kaliteli, nezih ve modern bir ortam da hizmet verebilmek adına eski binasını yıkıp yerine daha konforlu ve ferah olan sağlık tesisini sıfırdan inşa ettirdi. İnşa edilen yeni bina düzenlenen törenle açıldı.

eknoloji Sağlık Merkezi sahibi Ahmet Yurtbaş yaptığı açılış konuşmasında; “Saygıdeğer misafirlerimiz, bizi kırmayarak açılışımıza geldiğiniz için çok teşekkür ederiz. Amacımız Karaman’da sağlık sektöründeki bazı eksiklikleri gidermek için butik tarzda vip bir sağlık hizmeti sunmaktır. Fizik tedavi uzmanı doktorumuz ve fizyoterapistlerimizle alternatif tıp hizmeti vermek, akupunktur, sülük, hacamat, ozon tedavisi, mezoterapi, kök hücre tedavileri yapmak ayrıca teknolojik cihazlarla migren ve baş ağrısı gibi müzmin hastalıkları da tedavi edeceğiz. Psikolog desteği ile sigara, alkol ve uyuşturucudan kurtulmak için biorezonans yöntemi ile vücuda takılan çip sayesinde bağımlılıktan kurtulmak mümkündür. Diyetisyenimiz vasıtasıyla sağlıklı kilolara ulaşmak ayrıca yüksek teknolojik cihazlarla vücuttaki genel veya bölgesel yağları gidermek, yine yüksek teknolojik cihazlarla vücudu sıkılaştırma da mümkün olacaktır. Cilt bakımı ve saç ekimi gibi tedavilerle estetik sorunları gidermeyi de hedeflerimiz arasına koyduk.
 
Tabi ki diş hekimliğinin her branşında hizmet vermeye devam edeceğiz. Ayrıca Karaman dışından Konya ve Konya’yı da aşan durumlarda Ankara’dan ünlü hastane ve mesleğinin erbabı doktorlarla iş ortaklığı oluşturmuş bulunmaktayız. Medicana ve Dünya Göz ile de anlaşmalarımızı yaparak buralardan ve konusunda kendisini ispatlamış işlevsel olan sağlık sorunlarınızı giderecek uzman cerrahlarla ameliyatlarımızı yaptırmak için vip araçlarımızla size daha kaliteli bir hizmet sunacağız. Bu vesileyle yurtdışından gelecek hastalarımıza sağlık turizmini bilen ve yabancı dili iyi konuşan personelimizle sağlık tedavilerini gerçekleştirip Karamanımızın duyulmasına da katkıda bulunmak çabası içindeyiz. Sosyal platformlardan bizi takip edebilirisiniz” dedi.
 
Kurdele kesiminin ardından hastane sahibi Ahmet Yurtbaş katılımcılara yeni binayı gezdirerek çalışmalar hakkında bilgiler verdi.